Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Kickstart din karriere i 2023 - Planlæg din uddannelse nu!

23. jan. | Indrykket af RIB Software

Hos BLC har 2022 været et spændende år - vi har nemlig gennemført hele 5 IKT-leder uddannelser og har uddannet 94 IKT-ledere.

Del artiklen:

Planlæg din uddannelse for 2023

Vi er stolte af, at vi er Danmarks absolut mest anerkendte og søgte IKT-uddannelse med over 1000 uddannede IKT-ledere. Skal du være den næste?

IKT-leder uddannelsen™ klæder dig på til at styre dine projekter i mål med minimeret risiko, bedre bundlinje og under opfyldelse af de til enhver tid gældende krav. Vi har allerede en masse datoer for det nye år, så du kan plænlægge din uddannelse for 2023.

Er IKT-lederuddannelsen noget for mig?

Hvis du er en del af det professionelle byggeri, så er det korte svar: Ja!

IKT-lederuddannelsen henvender sig til alle inden for byggebranchen – både offentlige og private – med snitflade til eller interesse for IKT. Uddannelsen er relevant for både bygherrer, ingeniører, arkitekter og entreprenører. Langt de fleste organisationer og virksomheder vil få en markant fordel ved at investere i en IKT-lederuddannelse til eksisterende eller kommende ledere.

København:

17. - 19. april 2023

20. - 22. november 2023 

Aarhus:

12. - 14. juni 2023

6. - 8. november 2023 

 I 2023 har Byggeriets Ledelsescenter 10 års jubilæum!

I 2023 er det 10 år siden Byggeriets Ledelsescenter afholdte første IKT-leder uddannelse, og siden da har vi uddannet over 1.000 IKT-ledere. Det er vi rigtig stolte af!

Men rejsen slutter ikke her - vi glæder os nemlig til at fejre vores 10 års jubilæum sammen med jer! Vi lover der kommer til at ske en masse spændende ting i det nye år, så hold godt øje!

Ved du allerede nu, at du ønsker at deltage på IKT-leder uddannelsen, eller er du nysgerrig på vores hold, som er planlagt for året? Så læs mere eller tilmeld dig allerede i dag!


Læs mere om IKT-leder uddannelsen her


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame