Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Østli har verdenspremiere på Demarec DXS

30. jan. 2023 | Indrykket af Østli

Ny effektiv næb-saks fra Demarec

Del artiklen:

Østli har leveret verdens første Demarec DXS-90 næb-saks til Jørgensen Entreprise. Demarec DXS-90 næb-saks, som er udstyret med Demarec´s patenterede DemaPower 2.0 cylinder, udmærker sig i kraft og hastighed, kombineret med en lav egenvægt i forhold til dens ydeevne. Det resulterer i større produktivitet ved lavere brændstofforbrug i selv krævende nedrivnings- og genbrugsaktiviteter. På grund af DemaPower 2.0 cylinderen, som har dobbelt stempelstang med fire trykkamre, og dermed yder 25 % mere kraft end en konventionel cylinder, og i kombination med en dobbeltvirkende hastighedsventil ”speed-ventil”, som sikrer ekstremt hurtige både åbne og lukke cyklustider, har DXS-serien næb-sakse en ydeevne svarende til konventionelle sakse to størrelser op. …

Der findes 6 Demarec DXS-størrelser næb-sakse til montering på 18-90 tons gravemaskiner. Disse meget robuste sakse kan bruges til en lang række opgaver, herunder nedrivning, skrotbehandling og dækgenbrug. DXS næb-saksen har et kæbedesign der tvinger materialet ind i kæben og begynder at skære under komprimeringen af ​​materialet, i modsætning til andre designs som oftest klapper materialet sammen til et bundt, før det begynder at klippe, noget som kræver meget mere kraft og slid på knive, saks og maskinen.

Henrik Jørgensen fra Jørgensen Entreprise har valgt Demarec DXS-90 næb-saks, da de har haft 3 stk. Demarec DRS-90, som er forgænger til DXS-90, og disse sakse har fungeret og passet rigtig godt i deres forretning. "Maskinførerne er begejstrede for Demarec og har glædet sig til at prøve den nye DXS´er - det er årets julegave. Vi har altid fået en rigtig god support fra Østli og Demarec både når det gælder montering, service og sliddele", fortæller Henrik Jørgensen.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame