Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Flere landmænd og entreprenører sælger deres brugte maskiner

13. mar. 2023 | Indrykket af Sjørup Group A/S

Maskiner realiseres til kapital

Del artiklen:

”Vi oplever i øjeblikket en tendens til, at flere landmænd og entreprenører kontakter os for at sælge ud af deres brugte maskiner”, udtaler Ole Lauridsen fra Sjørup Group. Han tilføjer: ”Det er gået op for mange, at de kan slippe af med brugte eller skadede maskiner, og samtidig realisere kapital til nye investeringer. Og det kan være en stor fordel at gøre, som tiderne er.”


Sjørup Group er en af de helt store opkøbere af skadede eller brugte maskiner i Skandinavien. Maskinerne bliver enten solgt videre som engrossalg eller ophugget til gode brugte reservedele, som virksomheden gennem flere årtier er blevet kendt for. I dag er virksomheden også en af de helt store forhandlere af både nye og brugte reservedele via et globalt salg.


At det kan være fornuftigt at sælge sin brugte maskine, kan landmand Jesper Gade Præstegaard Jensen fra Hejnsvig tale med om. ”Jeg havde længe overvejet, om ikke det var på tide at komme af med min brugte Ford og Claas traktor for at kunne skaffe en fornuftig mængde kapital til indkøb af en ny. Jeg vidste bare ikke helt hvordan, før jeg heldigvis kom i kontakt med Sjørup Group”, fortæller Jesper Gade Præstegaard Jensen, mens han smiler og fortsætter:” Efter en kort forhandling med Ole Lauridsen hos Sjørup Group, blev vi hurtigt enige om en fornuftig pris. Jeg skulle sådan set ikke gøre andet end at takke ja til handlen og modtage et afregningsbilag – nå, ja; og så modtage pengene selvfølgelig. Kort efter blev maskinerne afhentet hos mig. Det var nemt.”


Jesper Gade Præstegaard Jensen er kun en af flere, der sælger deres maskiner direkte til Sjørup Group. Mange har beklageligvis troet, at de ikke kunne sælge direkte til Sjørup Group, men at salget skulle gå via en forhandler. Det ærgrer Ole Lauridsen, der samtidig forklarer: ”At sælge direkte er ofte en bedre forretning end at lade maskinen indgå i en byttehandel. Et direkte salg til Sjørup Group er med til at skaffe fri kapital til en udbetaling hos en maskinhandler med mulighed for at opnå en endnu bedre aftale, da forhandleren slipper for at videresælge den brugte maskine.”


Ole Lauridsen tilføjer: ”På trods af flere henvendelser har vi fortsat et stigende behov for at fremskaffe endnu flere brugte traktorer og entreprenørmaskiner til videresalg eller ophug til brugte reservedele. Derfor er vi i højere grad begyndt at fokusere på opkøb i andre lande, bl.a. Tyskland, England og endda så langt væk som Spanien. Det kan vi, da vi har en stærk økonomi til opkøb,” slutter Ole Lauridsen.


Overvejer du at sælge din maskine, bedes du sende billeder samt info til Sjørup Group


Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame