Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

ASTRAK, din professionelle samarbejdspartner.

14. mar. 2023 | Indrykket af ASTRAK Europe A/S

- din samarbejdspartner når det drejer sig om undervogns- og sliddele til entreprenørmaskiner.

Del artiklen:

ASTRAK 

Astrak startede i 2003 som en god ide med et snævert produktprogram. Igennem de sidste 20 år har vi løbende udviklet vores produktprogram og betjent mange forskellige kundetyper. Vi er nu en respekteret markedsleder i store dele af verden, når det drejer sig om undervogns- og sliddele til entreprenørmaskiner mm.

Know how

Hos Astrak har vi et indgående kendskab til maskinerne i vores branche og det betyder, at vi konstant stræber efter at levere innovative og effektive produkter. Vi kombinerer sund fornuft med opfindsomme løsninger for at imødekomme kravene fra vores kunders stadigt skiftende krav.

Vi bestræber os på at dele den erfaring, som vi får, på tværs af vores virksomhed, som nu strækker sig over syv lokationer, fordelt over Europa. Vores teknisk uddannede og erfarne sælgere står til rådighed for dig, hvis du ønsker råd og vejledning med at vælge de rigtige produkter til dine behov.

Astrak er en global virksomhed. Takket være vores stærke logistiknetværk og internationale logistikpartnere kan vi levere undervogns- og sliddele til næsten alle steder på tværs af alle seks kontinenter.

Kvalitetsgodkendte produkter

Når det kommer til kvalitet, så svigter Astrak aldrig. 

Vi har ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 og ISO 45001 certificeringer, og alle produkter er fremstillet i IS0 9001 godkendte produktionsfaciliteter med strenge kvalitetskontrolprocedurer.

Astrak arbejder med mange store OEM'er på tværs af flere produktområder, herunder 

Gummibælter, Stålkæder, Trækhjul, Forhjul, Underruller, Overruller, Bæltestrammere, Køremotorer, Gummipads, Stålskoplader, Skærstål og Skovltænder mm.

Du kan være sikker på, at vores dele vil udmærke sig, selv i de mest krævende miljøer.

Astrak og logistik

Et fintunet lagerstyringsprogram kombineret med et velorganiseret lager- og logistiksystem gør det muligt for Astrak at have de dele, som du har brug for TILGÆNGELIGE, NÅR du har brug for dem, hvilket MINIMERER MASKINENS NEDETID.

Astrak investerer i fremtiden

Astrak udvikler konstant vores team af dygtige medarbejdere gennem trænings- og personlige udviklingsprogrammer, i fuld erkendelse af, at medarbejderne er vores vigtigste og mest værdifulde aktiv.

Hos Astrak forbedrer og øger vi løbende vores produktsortiment for at give vores kunder endnu flere valgmuligheder. Vi forbedrer løbende vores faciliteter og processer for at holde trit med vores ønsker om vækst og fremgang. Et mål vi kun kan nå, når vi løbende tilpasser vore løsninger til kundernes behov.

Endelig forbedrer og opgraderer vi konstant vores IT- og kundekommunikationssystemer for at sikre, at vi forbliver på forkant med teknologien. 


Investeringerne sikrer ikke kun vores fremtid, men også vores kunders fremtid.


Astrak tager kundetilfredshed meget seriøst og vi arbejder hver dag for at være vore kunders foretrukne partner, når det drejer sig om undervogns- og sliddele til entreprenørmaskiner.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame