Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Eriksson ta’r også dumper nummer tre, fire og fem

17. mar. | Indrykket af Johs. Møllers Maskiner A/S

Entreprenørfirmaet købte de to første Liebherr TA 230 i Danmark og får nu leveret yderligere tre

Del artiklen:

Der er noget ved det, når faste kunder vender tilbage og bestiller mere af samme vare. Også når varen er i 30 tons-klassen, som det er tilfældet med en leverance, som entreprenørfirmaet M. J. Eriksson A/S nu får fra den danske Liebherr-importør, Johs. Møllers Maskiner A/S. Det blev Eriksson, som for et års tid siden snuppede det første eksemplar af den knækstyrede dumper Liebherr TA 230 i Danmark. Den blev fulgt op med en mere. Og nu er den tredje, den fjerde og den femte dumper af samme art så småt på vej til Eriksson.

”Det er lidt nyt for os med dumpere fra Liebherr, og der var da også lidt småting, der lige skulle rettes til på den første. Blandt andet vil vi gerne køre med Bridgestone-dæk i stedet for den dæk-type, som Liebherr har valgt som standard. Det blev klaret, og jeg må sige, at folkene på værkstedet hos Johs. Møllers Maskiner har gjort sig umage”, fortæller serviceleder Preben Holmstrand hos M. J. Eriksson.


Trækkraft, gearskift og affjedring

To Liebherr TA 230 bliver nu til fem i maskinparken hos Danmarks største jordentreprenør. De to første er sat ind på projekter i Jylland. En af de tre næste dumpere skal til Fyn, og to er endnu ikke endeligt placeret geografisk. 

”Nu skal vi lige have dem leveret først. Så skal alle fem nok komme i sving. Flere parametre har gjort sig gældende i vores valg af dumperne. Men ikke mindst maskinernes trækkraft, gearskift samt affjedringen af kabinen har vejet tungt”, siger Preben Holmstrand.

Da M. J. Eriksson i fjor fik den allerførste TA 230, blev den ekstra speciel ved at være Liebherr-maskine nummer 300, som Johs. Møllers Maskiner afleverede til selskabet, som i det hele taget er storforbruger af Liebherr og særdeles trofast kunde hos maskinfirmaet. M. J. Eriksson og Johs. Møllers Maskiner har således passeret de 40 år som samarbejdspartnere. 


355 Liebherr-heste

TA 230 har en driftsvægt på 26,4 tons. Den rummer 18 kubikmeter i ladet og har en nyttelagt på 28 tons. I maskinrummet ligger en D956-dieselmotor af egen Liebherr-avl. Den yder 355 hk og har elektronisk styret automatisk powershift-transmission. Otte gear frem ad og fire bagud giver mulighed for henholdsvis 57 og 16 km/t. Dumperen er udstyret med våde multi-skivebremser på alle seks hjul. 

Både automatisk centralsmøring og et innovativt vejesystem er i øvrigt på listen over standardudstyr fra fabrikken.

Det er i øvrigt ikke kun dumpere, som M. J. Eriksson har i ordrebogen hos Johs. Møllers Maskiner. Også fem Liebherr-gravemaskiner er på vej. Der er tale om tre styk 25 tons Liebherr R 924 og to 32 tons R 930. Alle maskinerne fra Liebherrs Generation 8-serie.   


Billedtekster:

1.

Johs. Møllers Maskiner er ved at være færdig med klargøringen af Liebherr TA 230 nummer tre, fire og fem til M. J. Eriksson. Det er entreprenørselskabets serviceleder Preben Holmstrand, der følger arbejdet på Johs. Møllers værksted i Rønnede.


2.

To af de tre nye Liebherr TA 230-dumpere er klargjort hos Johs. Møllers Maskiner A/S i Rønnede, mens den tredje er på vej fra værkstedet.


For yderligere information:

JMM Group

Direktør Leif Rudebeck Petersen

Mobil:  +45 20 49 18 11

E-mail: leif.petersen@jmm-group.com

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame