Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

JCB & Reesink Construction på Roskilde Dyrskue

31. maj. | Indrykket af Reesink Construction

Reesink Construction på Roskilde Dyrskue - stand 64

Del artiklen:

Reesink Construction er begejstrede for igen i år at deltage på Roskilde Dyrskue, og vi glæder os til at vise et bredt udvalg af JCB-maskiner frem for gæsterne på Dyrskuet.

Roskilde Dyrskue er en af de største maskinudstillinger i Danmark, og det glæder vi os til at være en del af igen i år. Vi vil præsentere vores produkter og tjenester, der omfatter JCB-teknologi og andre innovative løsninger, som kan hjælpe branchen med at øge deres effektivitet og produktivitet.

Salgschef Øst, Jesper Björg, udtaler: “Vi ser frem til at vise vores udvalg af JCB-maskiner inklusiv vores populære minilæssere, teleskoplæssere og gravemaskiner. Dette er en fantastisk mulighed for os at demonstrere vores produkter og for gæsterne at mærke den store komfort i JCB-maskinerne.”

Vi ser frem til at møde vores kunder og andre interesserede på Roskilde Dyrskue fra den 2. til 4. juni, hvor vi vil være placeret på stand 64. Kom og oplev vores maskiner og få en god maskinsnak.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame