Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Stemas snuppede de seks store etaper og er klar til den afsluttende enkeltstart

3. jul. 2023 | Indrykket af Stemas A/S

Masser af god maskinsnak på årets Tour de Dyrskue

Del artiklen:

Det er Tour-tider. Tour de France er skudt i gang, og Tour de Dyrskue er rundet af. Maskinfirmaet Stemas A/S holder sig fra pedal-tramperiet, men var til gengæld i udbrud på alle de seks store etaper af årets dyrskue-tour. 

”Nu mangler vi kun lige Ribe Dyrskue i slutningen af måneden. Det er kun en enkelt dag, så det ser vi lidt som en enkeltstart. Der satser vi på også at lægge i front af feltet, som det har været tilfældet hen over forsommerens skuer rundt om i hele landet”, siger salgs- og markedschef Allan Højholt Pihl.

Som et af de eneste maskinfirmaer har Stemas A/S taget hele turen rundt fra Hjørring i nord til Aakirkeby på Bornholm i øst. Vejen blev også lagt omkring Det Sønderjyske Dyrskue i Aabenraa, Roskilde Dyrskue, Det Fynske Dyrskue i Odense og så rundet af med Landsskuet i Herning i den forgangne weekend. 


Det betaler sig

Men Stemas-folkene har også vist maskiner frem ved to åben grusgrav-arrangementer i Jylland og på Sjælland og runder så show-sæsonen af med den store, grønne fagudstilling Have & Landskab 2023 i Slagelse fra den 30. august til den 1. september.

”Det har altid været vigtigt for Stemas at komme rundt og møde kunderne og få en god snak om de mange maskinmuligheder. Vi kan så se, at det faktisk også betaler sig. Vi har solgt maskiner på alle dyrskuerne. Flest på Danmarks største skue, Roskilde Dyrskue, hvor der blev skrevet slutsedler på både elektriske gravemaskiner, teleskoplæssere og ganske meget fra vores sortiment af light equipment med pladevibratorer, stampere og andet komprimeringsmateriel”, fortæller Allan Højholt Pihl.

Stemas havde såvel gravemaskiner som dumpere, læssemaskiner og komprimeringsgrej fra Wacker Neuson med på turneen Danmark rundt. Tillige minilæssere fra Weidemann og både generatorer og lystårne fra Himoinsa.


Der følges op

Ved de to grusgrav-arrangementer i henholdsvis Hampen i Midtjylland og Svebølle på Vestsjælland præsenterede firmaet maskiner dediceret til grusgrav-segmentet i samarbejde med søster-virksomheden i JMM-Group, Johs. Møllers Maskiner A/S. 

”Nu skal vores salgsmandskab efterfølgende i gang med den store, men behagelige opgave at følge op på de mange gode møder, vi har haft med både eksisterende og nye kunder landet rundt. Vores servicepartner på Bornholm, Munkedal Service, var blandt de første til at registrere, at en dyrskue-snak mundede ud i en solgt Wacker Neuson-gravemaskine”, siger Allan Højholt Pihl.  OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame