Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Har du brug for mere lagerplads?

22. aug. 2023 | Indrykket af Midtjysk Albyg A/S

Skal du bruge en lagerhal til produktion, værksted, maskinhus eller opbevaring? Vi bygger vi en skræddersyet løsning til dig

Del artiklen:

Midtjysk Albyg har et professionelt team som står klar til at hjælpe med processen fra skitse til det færdige halbyggeri.

Vi har vores egen tegnestue hvor kompetente projekttegnere og projektledere arbejder med den helt ideelle løsning, ud fra dine anvisninger. Vi hjælper med alle de udfordringer der kan opstå hen ad vejen, og sørger for at udarbejde de færdige projekt-tegninger, statiske beregninger, energirammeberegninger m.v. til myndighederne.

På denne måde er du helt sikker på at få et halbyggeri, som efterlever alle lovkrav og sikrer optimale forhold for dine medarbejdere. Vi ved at du som virksomhed ønsker et halbyggeri som lever op til de nyeste standarder i høj kvalitet, og samtidig skal det økonomiske aspekt tages med i alle beregninger.

Vi opfører alle typer halbyggerier som både isoleret og u-isoleret, og materialevalget kan variere alt efter ønsker og behov: stål, beton eller træelementer.

Læs mere her.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame