Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Erfaren kundeservicemedarbejder til Filterteknik

14. maj. | Indrykket af Filterteknik A/S

Anette Nørgaard Genning er kundeservicemedarbejder og planlægger hos Filterteknik.

Del artiklen:

Anette Nørgaard Genning tiltrådte stillingen som kundeservicemedarbejder og planlægger hos Filterteknik i januar måned. Hun har solid erfaring med kundeservice og kundepleje fra sin hidtidige karriere.

Anette Nørgaard Genning er oprindeligt uddannet inden for detail og salg, men valgte i 2014 at skifte retning og tage en kontoruddannelse. Siden da har hun arbejdet med både administration og kundeservice i forskellige områder af industrien. 

Hun kommer til Filterteknik med en lang og solid erfaring i kundeservice og kundepleje. Dette har hun tidligere arbejdet med hos Simonsen & Weel A/S, Molytex A/S, Paranova og Leif Koch A/S. Ydermere var Anette Nørgaard Genning, inden hun skiftede retning, butikschef hos Glitter International AB, Aldo Group og Vero Moda.     

Hos Filterteknik varetager Anette Nørgaard Genning kundeservice og ordrebehandling samt fungerer som planlægger for en ny medarbejder, som startede i februar.

”Kundeservice er et område, jeg føler mig godt tilpas i, og jeg glæder mig til at hjælpe Filtertekniks kunder med stort og småt. Og så ser jeg frem til at udforske jobbet som planlægger,” siger Anette Nørgaard Genning og tilføjer:

”Filterteknik har ikke før haft en lignende arbejdsfordeling med planlægning af kundebesøg. Derfor glæder jeg mig til i fællesskab med min nye kollega at finde frem til en arbejdsform, der fungerer for os begge.”    

”Opstarten er gået supergodt, og alle kollegerne har taget godt imod mig. Filterteknik virker som en dejlig arbejdsplads, og jeg håber, at de kommer til at skulle bære mig ud herfra,” siger Anette Nørgaard Genning og griner. 

Anette Nørgaard Genning er 53 år og bor i Greve med sin 13-årige søn. Hendes fritid tilbringer hun gerne med familie, kæreste og veninder, og hun er ivrig festivalgænger, især til Samsø Festivalen, hvor hendes familie har holdt en årlig sammenkomst i 30 år.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame