Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Fuld fart fra start for ny McCloskey-mand

20. maj. | Indrykket af Scantruck A/S

Først montør og teknisk support – nu skal Rasmus Buhl Christensen sælge store knusere, sorterere og neddelere hos Scantruck

Del artiklen:

”Velkommen i salgsafdelingen. Pak en kuffert. Vi skal til Irland”.

Rasmus Buhl Christensen, ny salgskonsulent for McCloskey-maskiner hos Scantruck, fik sig noget af en velkomst, da han mødte op første dag til sit nye job. Det skræmte ham nu ikke. Han kendte Scantruck-folkene i forvejen. Han har nemlig været kollega med mange af dem de seneste 12 år.

”Jeg kom til Scantruck i 2012 som montør og har efterfølgende været teknisk support, så montør igen, før jeg vendte tilbage til den tekniske support. Nu skal jeg så sælge de store, irske knusere, sortereanlæg, neddelere og stakkebånd. Jeg har skruet i både McCloskey og Manitou i syv år som montør og hjulpet kunderne som teknisk support i fem år. Så det handler vel mest om, at jeg skal have nogle slutsedler med mig, så der kan komme nogle McCloskey’er ud at køre”, siger Rasmus Buhl Christensen.

Førstedagen som salgskonsulent blev hektisk. Rasmus Buhl Christensen blev nemlig kastet direkte på en kundetur til fabrikken i Irland med godt et par håndfulde potentielle McCloskey-købere.

Om kort tid skal han på tur igen. Nemlig en demo-tur med en ny to-valset McCloskey-neddeler, som skal præsenteres forskellige steder.

På privatfronten er Rasmus Buhl Christensen gift og har to drenge, som blandt andet trækker på farmand som mekaniker og servicemand, når der køres motocross.


Læs mere om McCloskey maskinerne her


Billedtekst: Scantrucks nye McCloskey-mand, Rasmus Buhl Christensen, tog med kunder til Irland på første dag i det nye job.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame