Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Kender du til de 10 mest almindelige udfordringer inden for kvalitetssikring og Field Management?

22. maj. | Indrykket af RIB Software

Og ved du hvordan man løser dem?

Del artiklen:

I evalueringen af et byggeprojekts succes, er der en lang række afgørende faktorer, som spiller ind. Er projektets tidslinje blevet overholdt, samtidig med at de krav som bygherre har stillet er opfyldt? Er projektets omkostninger oversteget det forudbestemte budget? Er kontraktens specifikationer blevet overholdt, og er konflikter hermed undgået? Udfører den færdige bygning sin tiltænkte funktion problemfrit, når det afleveres til kunden?


Desværre rapporterer en betydelig andel (68%) af totalentreprenører, at de støder på udfordringer i projektets afslutningsfase og at byggekvaliteten påvirker den økonomiske bundlinje. At udføre projekter med en tydelig forpligtelse til kvalitet garanterer ikke kun potentielle fremtidige samarbejder, men beskytter også mod dyre fejl, der kræver omfattende ekstra arbejde.


Høj byggekvalitet optimerer projekteffektiviteten og gør det dermed lettere at få arbejdet til at forløbe gnidningsfrit inden for den fastsatte tidsramme uden behov for dyrt omarbejde. Derudover er spørgsmålet om sikkerhed altafgørende. En god byggepraksis forbedrer sikkerhedsprotokollerne og resulterer i slutprodukter, der udstråler både effektivitet og forlænget holdbarhed. 


Download vores Ebook og se hvordan de 10 mest almindelige udfordringer inden for kvalitetssikring og Field Management kan løses.

Indhold

  • Introduktion
  • De 10 mest almindelige udfordringer ved KS og Field Management
  • Udfordringerne – og hvordan de løses
  • Sådan forbedrer RIB Connex din kvalitetssikring
  • Hvad er næste skridt?
  • Om RIB

Download her 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame