Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

JST udvider standen på Roskilde Dyrskue

27. maj. | Indrykket af Maskinfabrikken JST

JST har deltaget i Roskilde Dyrskue i en lang årrække. I år bliver det med endnu bedre plads til de store skovle og redskaber.

Del artiklen:

Roskilde Dyrskue er den vigtigste messe på Sjælland for Maskinfabrikken JST A/S. Så da muligheden bød sig for at udvide standen, var JST hurtig til at gribe chancen. Det giver mulighed for at vise de store redskaber frem, uden at pladsen bliver for trang på standen. 

Igen i år har JST nogle af de helt store redskaber med som fx en GG højtipskovl og den hydrauliske græsgreb, som er et af de mere "ikoniske" produkter fra JST til landbruget. Der er også masser af plads til de store gravemaskineskovle, som fx graveskovle, lerskovle, rotortilt planerskovle og kipbare planerskovle. JST tilbyder et stort udvalg af disse til både de små og de helt store gravemaskiner, og der kommer til at være et pænt udvalg på Roskilde Dyrskue. Skovlene er lavet i højstyrkestål og er derfor både lettere og stærkere end skovle fremstillet i almindeligt konstruktionsstål.


Underholdning til børn og voksne

JST har gravemaskinen klar til børnene og sømblokken klar til de lidt ældre gæster. Så der er igen i år lagt op til et par hyggelige dage på dyrskuet. Skulle du være så heldig (eller dygtig), at du er den bedste med hammer og søm, så har du mulighed for at vinde en Makita boremaskine. Men det kræver altså et besøg på JSTs stand på Roskilde Dyrskue og et par gode slag med hammeren. 

Skulle der komme en regnbyge eller to forbi, så er JST som altid klar til at tilbyde kunderne husly i deres telt med glasfacade ud mod standen. Så kan gæsterne nyde udsigten til skovle og andre redskaber fra det tørre og varme telt og samtidig få en god snak med JST sælgerne, som glæder sig til at tage imod gæsterne på den udvidede stand.


Klik her for at besøge JSTs hjemmeside


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame