Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

JST har store forventninger til E&H messen

3. jun. | Indrykket af Maskinfabrikken JST

Det er ikke kun sælgerne, der glæder sig til E&H messen. HR-chefen hos JST håber også på at finde flere lærlinge på messen.

Del artiklen:

E&H messen overraskede positivt i 2021 med mange relevante besøgende på JST's stand. Derfor er der nu store forventninger til 2024, hvor JST har fået en stor hjørnestand, hvor der er plads til alle de store redskaber og skovle til branchen. 

Entreprenør- og anlægsbranchen, som E&H messen henvender sig til, er kernemålgruppen for Maskinfabrikken JST A/S, så det er en messe, der passer særdeles godt til virksomheden. JST tilbyder et af de største udvalg af skovle- og redskaber til grave- og læssemaskiner. Derfor glæder JST sig også til at tage imod gæsterne på E&H messen og præsentere det store udvalg. 


Der skal lærlinge til, for at holde branchen igang

Maskinfabrikken JST A/S ligger i Lem St. ved Ringkøbing, så Herning-messen er "lige i baghaven". Virksomheden håber derfor også, at der er mulighed for at fange nogle unge menneskers interesse for metalfaget. JST tager et stort ansvar for at uddanne nye klejnsmede til branchen og går meget op i, at de unge får en god uddannelse og bliver en del af teamet. 

"Vores lærlinge skal føle, at de er en værdifuld del af holdet på linje med svendene. Derfor giver vi dem hurtigt både ansvar og indblik i, hvordan vi driver virksomheden," fortæller produktionsleder, Jørgen Krogh Hansen.

Virksomheden har et mål om altid at have ti lærlinge, og der mangler stadig et par stykker for at nå målet. Men med en nominering til "årets læreplads" i 2024, så er der håb for, at det nok skal lykkes, på trods af at virksomheden gemmer sig mellem markerne lidt uden for Lem St. 

Maskinfabrikken JST A/S er en 7.000 kvadratmeter stor fabrik med ca. 70 ansatte. På fabrikken fremstilles skovle i alle størrelser samt andre redskaber til landbrugs- og entreprenørmaskiner.


Klik her og læs mere om Maskinfabrikken JST A/SOBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame