Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-magasin

Nyhedsbreve

Forhandler login

PARTNERS login

JST ser frem til 7. år på Landsskuet i Herning

19. jun. | Indrykket af Maskinfabrikken JST

Deltagelsen i Landsskuet i Herning er vigtig for JST, som gerne bakker op om gode, lokale traditioner

Del artiklen:

Selv om Maskinfabrikken JST A/S i år har sat ekstra fokus på eksportmarkederne, så betyder Landsskuet i Herning stadig noget særligt for virksomheden. JST er nemlig meget bevidst om at bakke op om gode, lokale traditioner, og Landsskuet ligger ikke langt fra fabrikken i Lem St. ved Ringkøbing. 

Ud over landsskuet, så har foråret for JST budt på en mangfoldighed af åbent hus arrangementer hos forhandlere rundt omkring i landet samt diverse messer, hvor kunderne har haft mulighed for at møde JST sælgerne lokalt. Landsskuet er det sidste arrangement i denne perlerække inden sommerferien. 

JST sælgerne glæder sig til et par hyggelige dage på landsskuet med både eksisterende kunder og kommende kunder, som de øjner en chance for at præge allerede fra en meget ung alder. JST har nemlig en lille, elektrisk gravemaskine med JST skovl med til børnene, så de er godt underholdt, mens de voksne snakker om (store) skovle og meget andet. 

Lige som JST bakker op om lokale arrangementer, så har maskinfabrikken også bevidst valgt at produktionen af det store udvalg af skovle og redskaber skal foregå 100% i Danmark. Maskinfabrikken JST A/S fremstiller årligt ca. 15.000 skovle og andre redskaber til landbruget og entreprenørbranchen.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame