Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-magasin

Nyhedsbreve

Forhandler login

PARTNERS login

JST Højtipskovle: En Nødvendighed for Fredericia Shipping

8. jul. | Indrykket af Maskinfabrikken JST

Med stadig større lastbiler må Fredericia Shipping konstatere, at JST højtipskovle er blevet uundværlige for at kunne håndtere læsningen effektivt

Del artiklen:

Fredericia Shipping har måttet konstatere, at deres JST højtipskovle er blevet uundværlige værktøjer i dagligdagen. Med den stigende størrelse på lastbilerne er traditionelle skovle ikke længere tilstrækkelige for at kunne håndtere læsningen effektivt.

Torben Krogh, der fungerer som formand hos Fredericia Shipping, leder virksomhedens afdeling for løsvarehåndtering. Her beskæftiger medarbejderne sig med en række forskellige bulkvarer, herunder træpiller, soya og korn. Disse varer transporteres til danske varmeværker og læsses på skibe med destinationer over hele verden.

JST højtipskovle har vist sig at være uvurderlige i denne proces. Fredericia Shipping har brugt nogle af disse skovle i over et årti og fortsætter med at investere i nye for at supplere deres udstyr.

"Vi anvender JST skovle, fordi de opfylder vores behov optimalt. Vores 6,6 m3 skovle er perfekte til vores gummiged og kan håndtere alle typer varer... Og maskinen klarer opgaven uden problemer," siger Torben, der udtrykker stor tilfredshed med både skovlene og samarbejdet med JST og Volvo Entreprenørmaskiner, som leverer både skovlene og maskinerne.

En af de vigtigste faktorer i valget af skovle har været deres design med en dyb bund. "De materialer, vi arbejder med, flyder nemt ind i skovlene. Vi har ikke behov for stor brydekraft, men vi har brug for stor volumen. Derfor ser skovlene måske lidt store ud, men det skyldes den dybe bund," forklarer Torben Krogh.

Torben tilføjer, at de benytter Volvo 110H maskiner, der passer til kornkanalernes dimensioner. Mens større maskiner kunne være brugbare i nogle af hallerne hos Fredericia Shipping, er det ikke tilfældet i andre. Maskinerne og skovlene skal passe mellem kornkanalerne, hvilket gør den dybe bund i højtipskovlene til en ideel løsning for deres afdeling ved Fredericia havn. Højtipskovlene, som har en kapacitet på 6,6 m3, kan rumme cirka 5 tons hvede eller 4,5 tons træpiller.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame