Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Grøn omstilling - genanvendelse af arbejds- og profiltøj

29. maj. | Indrykket af Midtjysk Albyg A/S

Som et led mod den grønne omstilling har vi besluttet at gå med i et projekt omkring genanvendelse af arbejds- og profiltøj.

Del artiklen:

Som et led mod den grønne omstilling og en mere bæredygtig fremtid har vi besluttet at gå med i et projekt omkring genanvendelse af arbejds- og profiltøj.

Vi ser helst, at vores aflagte tøj IKKE ender i genbrugsforretninger, så derfor kan medarbejderne nu aflevere det i RE:TURN kassen på lageret. Det indsamlede tøj sendes til SOEX i Tyskland hvor fibrene bliver neddelt og brugt til bl.a. garn eller isolering.  Man kan også aflevere sit private tøj.

Ved at deltage i dette initiativ hjælper vi ikke kun med at reducere affaldsmængden, men vi understøtter også udviklingen af innovative løsninger inden for tekstilgenanvendelse. Sammen kan vi gøre en forskel og bidrage til en grønnere fremtid.

Vi håber, at alle vil være med til at støtte op om dette initiativ og hjælpe os med at bidrage til en mere bæredygtig fremtid ved at genanvende vores tekstiler på en ansvarlig måde.

_______________________________________

Nyt domicilbyggeri

Med fokus på energioptimering, minimalt materiale spild, gode akustikforhold og stadig med stor arkitektonisk frihed, kan du få opført et flot byggeri som også kan overholde de grønne krav som byggeindustrien skal overholde.

  • Minimal CO2-udledning
  • Opfylder lavenergikrav
  • Genanvendelige materialer
  • Minimalt materialespild
  • Varmepumpeløsning m/jordvarme
  • Vinduer m/3-lags lavenergiglas
  • CTS-styret ventilationsanlæg
  • Censor-styret lys i alle rum

Se eksempel på ovenstående byggeri her.

Ring på tlf. 9747 3600 eller kig ind på www.midtjyskalbyg.dk

Midtjysk Albyg - mere end en bygning

Vi står for solidt Midtjysk håndværk, men med projekter, der dækker hele landet. Vi er åbne, transparente og gør, hvad vi kan, for at du kan have fuld tillid til vores arbejde. Vi vil ikke bare bygge, men skabe løsninger, der løser udfordringer og giver arbejdsglæde - alt sammen i fællesskab med vores kunder.

Vi vil være med til at drive udviklingen, der skaber øget ansvarlighed i byggebranchen. Byggeri, der både er energieffektivt og miljøvenligt, men også er lavet med fokus på gode materialevalg og lang holdbarhed. Vi søger konstant at være på forkant med udviklingen og har både evnerne og indsigten til at hjælpe dig med, hvordan vi kan bygge grønnere sammen.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame