Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Maskinfabrikken JST A/S styrker eksporten med kendt ansigt i branchen

6. jun. | Indrykket af Maskinfabrikken JST

Ny eksportsælger for JST, Karsten Branderup, som har mange års erfaring i branchen, er imponeret over fleksibiliteten i JSTs program.

Del artiklen:

Maskinfabrikken JST A/S er allerede et stærkt brand i Danmark. Nu skal Karsten Branderup videreudvikle salget i udlandet med fokus på at opbygge markedet i Tyskland og Benelux.

Når Karsten Branderup møder en ny kunde, så har han en helt særlig forståelse for kundernes behov. Han har nemlig selv 15 års erfaring som selvstændig entreprenør og har senere arbejdet med salg af læsse- og gravemaskiner til branchen. Han kan derfor snakke med kunderne i øjenhøjde, sætte sig ind i de opgaver, som kunderne skal løse, og finde de helt rigtige skovle og redskaber til opgaven.

"Det er super spændende at opbygge et helt nyt forhandlernetværk uden for Danmark og skabe gode, langvarige relationer til kunderne via god service og sparring," fortæller en begejstret Karsten Branderup, som startede som eksportsælger for JST for nogle måneder siden.


Optimisme trods hård konkurrence

Karsten er positiv omkring JSTs chancer på eksportmarkederne, men samtidig er han bevidst om, at det er et marked med hård konkurrence. Der skal gøres en ekstraordinær indsats for at gøre kunderne opmærksomme på den forskel, som Karsten er overbevist om, at JST kan gøre i hverdagen for forhandlerne.

"Jeg kendte jo godt JSTs produkter fra mit tidligere job, men fleksibiliteten i vores program har virkelig imponeret mig. Og så er de korte svartider hos JST et kæmpe plus, når jeg som eksportsælger skal betjene nye kunder rundt omkring i Europa," fortæller Karsten. 

Som tidligere forhandler af og kunde hos JST har det været spændende for Karsten at lære JST at kende indefra. Samtidig glæder han sig over den positive opbakning fra JST samt den gode modtagelse, som han har fået hos kunderne.

Privat holder Karsten til på Fyn, hvor han bor med sin kone. Deres tre børn er flyttet hjemmefra, så Karsten har tid til de mange rejser, som jobbet hos JST kræver. Når han er hjemme bliver fritiden brugt på gåture med hunden, cykling og familiehygge. 


En del af vækstplanen

Ansættelsen af Karsten Branderup er en del af vækstplanen for Maskinfabrikken JST A/S, som gennem de seneste 20 år er gået fra en enkeltmandsvirksomhed til en virksomhed med 70 medarbejdere. Indehaveren glæder sig over, at mange af de nuværende medarbejdere har været en del af virksomheden i mange år – det giver ro og stabilitet.

"Vi har store forhåbninger til fremtiden og har gang i flere tiltag, som skal øge omsætningen. Vi har et rigtig godt team både ude i "marken" og hjemme på fabrikken, og det er vigtigt, for at kunne fastholde den positive udvikling," konstaterer indehaver, Niels Jørgensen.

JST er størst på det danske marked, men eksporterer også til Grønland, Norge og Færøerne - især heavy duty og extra heavy duty udstyr. Niels Jørgensen står selv for udvikling og design af hele produktprogrammet, og han lægger vægt på, at hele udviklingen og produktionen foregår i Danmark, så der er fuld kontrol over både kvalitet og produktionsforhold.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame