Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-magasin

Nyhedsbreve

Forhandler login

PARTNERS login

Besøgsrekord og håndslag på store maskiner i Roskilde

11. jun. | Indrykket af Scantruck A/S

Dyrskuegæster besluttede sig for at få syv-meter teleskoplæssere med hjem

Del artiklen:

Nogle steder blev der givet håndslag på bakker med jord, friskopgravede kartofler eller andet lækkert. Andre steder på syv-meter teleskoplæssere med kapacitet til at løfte over fire tons.

Scantruck A/S oplevede et par af de købelystne med hang til Manitou-teleskoplæssere. I begge tilfælde af den særdeles populære model MLT741-140 V+, som rangerer i den øverste ende af Manitous store program i landbrugsteleskoplæssere. Maskinen er en rigtig universal-maskine, og den er kendt som ”landmands-favoritten” på grund af dens størrelse og kapacitet. MLT741-140 V+ er en af Manitous såkaldte NewAg-modeller med lavt støjniveau og lave driftsomkostninger.

De to Manitou-teleskoplæssere kom ikke til at stå alene på salgslisten. Der  blev også sat flueben ved fire lifte, og Scantruck skal efterfølgende tillige levere Komatsu-maskiner både fra afdelingen for gummihjulslæssere og fra sortimentet af minigravere. 

“Foruden de direkte salg af maskiner, gav dyrskuet os en lang liste med potentielle kunder, som benyttede skuet som en appetitvækker. Erfaringen fra mange tidligere dyrskuer viser, at Scantrucks salgsafdeling så sandelig også får masser at se til efterfølgende. Mange har bedt om en opfølgende snak om maskiner af forskellige typer. Foruden Manitou, havde vi også både Komatsu og Weycor med i Roskilde”, forklarer markedschef Dennis Faurby hos Scantruck A/S.

2024-skuet blev i øvrigt det hidtil største møde mellem by og land i Roskilde. Ikke færre end 119.182 kiggede på dyr, maskiner og meget andet i løbet af de tre dage. Den tidligere rekord var såmænd blot et år gammel. I 2023 havde Roskilde Dyrskue 113.763 besøgende gennem tælleapparaterne.


Billedtekst 1: Claus Lang fra CL Gulvmontering i Gadstrup (til højre) har blot 10 minutter op til dyrskuepladsen. Han benyttede besøget i Roskilde til at aftale en ny Manitou MLT741-140 V+ med salgskonsulent Michael Lehnshøj.

Billedtekst 2: Scantruck holder på de gode traditioner. Danmarks største maskinfirma er naturligvis på Roskilde Dyrskue hvert år. Og på samme centrale hjørne, hvor det er nemt at finde de mange maskiner.

Billedtekst 3: Komatsu-gravemaskinen på hjul PX198 var en af de varme nyheder på Roskilde Dyrskue. Den kompakte 20 tons maskine er særdeles velegnet til opgaver i bymidter og andre steder, hvor kort bagende og beskeden svingradius er vigtige parametre. Komatsu-specialisterne key account manager Poul Erik Nielsen (til højre) og Kenneth Knøfler præsenterede den nye.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame