Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Første spadestik hos SteelXperts

11. jun. | Indrykket af Midtjysk Albyg A/S

Torsdag den 6. juni fik vi taget det ”officielle” første spadestik til byggeriet for SteelXperts i Holstebro

Del artiklen:

I højt solskin – mellem bygerne – kunne de 4 bygherrer fra SteelXperts tage første spadestik til deres nye domicil-byggeri, sammen med Frants Sørensen fra totalentreprenør Midtjysk Albyg A/S.

Det er Frants Sørensen og Torben Smidstrup som er trukket i arbejdstøjet og tager det ”tunge læs”, mens Bjarne Sørensen har det store overblik og Kim Abildgaard og Jimmy K. Pedersen holder øje med at de gør arbejdet ordentligt.

De store gravemaskiner er ”tyvstartet” med jordarbejdet, så inden længe kan der startes op med støbearbejdet på det spændende byggeprojekt som taler godt ind i snakken om at bygge mere ”grønt”, da domicilbyggeriet opfylder kravene til lavenergi, Energiklasse 2020, samt overholder lav emissionsklassen til et byggeri jf. LCA-beregninger.

________________________________

Skal du bygge nyt domicil eller kontor?

Midtjysk Albyg har gennem mere end 45 år tegnet og opført utallige domicilbyggerier og kontorbygninger for virksomheder i hele Danmark. Herfra har vi opbygget en meget stor viden og erfaring som kommer vores kunder til gode, hvad enten I skal have bygget nyt domicil eller blot ønsker at udvide de nuværende lokaler.

Kontakt os lige her - eller ring på tlf. 97473600.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame