Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Reesink Construction klar til E&H messen med fokus på elektriske JCB entreprenørmaskiner

11. jun. | Indrykket af Reesink Construction

Prøv vores elektriske minigraver og minilæsser

Del artiklen:

Hos Reesink Construction glæder vi os meget til igen at deltage på E&H messen, som løber af stablen i denne uge. I år har vi et særligt fokus på vores elektriske entreprenørmaskiner fra JCB, og vi ser frem til at vise de mange nye muligheder, der er for en grønnere fremtid inden for entreprenørbranchen.

Elektriske løsninger fra JCB

Vores elektriske udvalg inkluderer både elektrisk minigraver, teleskoplæsser, dumper og minilæsser, der er ideelle til en række forskellige opgaver i bygge- og anlægssektoren. Disse maskiner er kendt for deres driftssikkerhed, lave støjniveau og minimale vedligeholdelsesbehov. Alle maskinerne kan opleves på stand U142 fra 9-17 torsdag, fredag og lørdag.

Prøv vores elektriske minigraver og minilæsser

Der bliver mulighed for selv at prøve kræfter med JCB’s elektriske minigraver og minilæsser. Du får en unik chance for at opleve, hvordan de elektriske maskiner fungerer i praksis, og hvordan de kan integreres i din egen drift for at opnå både miljømæssige og økonomiske fordele. Vi står klar med en beregner der tager udgangspunkt i dit kørselsbehov, som kan vise om det kan betale sig at købe el fremfor diesel.

Mød os på E&H messen

Vi glæder os til at møde både nuværende og potentielle kunder på E&H messen. Besøg vores stand og få en snak med vores erfarne medarbejdere, som står klar til at besvare alle dine spørgsmål om vores maskiner og løsninger. Vi ser frem til at inspirere dig og vise, hvordan vi sammen kan bygge en grønnere fremtid med JCB’s elektriske entreprenørmaskiner.

Udover de elektriske entreprenørmaskiner har vi også et bredt udvalg med af gummihjulslæssere, teleskoplæssere og gravemaskiner. 

Vi ses på E&H i Herning.

Hent din gratis billet her: https://www.ehmesse.dk/billet


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame