Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-magasin

Nyhedsbreve

Forhandler login

PARTNERS login

Hård armering måtte bøje sig i støvet

20. jun. | Indrykket af Viggo Bendz A/S

Der findes sjældent to nedrivningsopgaver der er ens. Det kræver de rette folk, de rigtige maskiner og noget virkelig solidt udstyr.

Del artiklen:

Bar-niveauerne er skyhøje, når en bygning skal gnaskes i stykker, og derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvilket redskab man vælger at smide på maskinen. 

Da de erfarne drenge fra Søndergaard A/S stod overfor nedrivningen af et 60 år gammelt vandværk, var det en oplagt mulighed for at anskaffe noget nyt udstyr. Med ekstra sejlivet betonarmering i vandværket var arbejdshypotesen meget enkel: Hvis vi anskaffer os en betonsaks der kan klare dette, så har vi en betonsaks der kan klare det meste.

Trevi Benne: Et velkendt produkt

Tidligere erfaringer gjorde, at Viggo Bendz blev inviteret forbi til en uformel snak om udstyr fra den italienske leverandør Trevi Benne. For at sikre den bedste afdækning af behovene hos Søndergaard A/S blev en teknisk rådgiver fra Trevi Benne også inviteret med ud på sitet. 

Efter en grundig gennemgang og nogle opklarende spørgsmål stod det klart, at betonsaksen fra Trevi Bennes HC-serie var det perfekte match til opgaven.

Bygningernes kryptonit

Her, blot tre uger senere, fik betonsaksen lov til at indfri forventningerne ved vandværket. Med et skarpt og præcist klip begyndte nedrivningen, og det blev hurtigt klart, at valget af betonsaksen var det rette. Den robuste konstruktion og skarpe skæreevne gjorde kort proces med den hårde armering og betonen, og arbejdet skred fremad i et imponerende tempo.

For Søndergaard A/S har investeringen i det nye udstyr ikke kun betydet en effektiv nedrivning af vandværket, men også en sikkerhed for fremtidige projekter. Med betonsaksen fra Trevi Benne i arsenalet står virksomheden stærkt rustet til at møde kommende udfordringer med selvtillid og præcision.
Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame