Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-magasin

Nyhedsbreve

Forhandler login

PARTNERS login

Byg selv din Liebherr

18. jun. | Indrykket af Johs. Møllers Maskiner A/S

Fabrikken inviterer inden for og giver mulighed for at konfigurere sin maskine med flere end 1.000 udstyrsmuligheder

Del artiklen:

Maskinkæmpen Liebherr har åbnet døren til Slaraffenland for entreprenører, maskinførere, maskinnørder og alle andre, der bare har interesse i stort grej. Det er nu muligt at bygge sin egen Liebherr hjemme på computerskærmen, uden at det koster noget. Derefter kontaktes sælgeren hos Johs. Møllers Maskiner A/S, som kommer med slutsedlen og gør projektet færdigt.

Liebherr har fostret en konfigurator til jord- og materialehåndteringsmaskiner, som interesserede kan sætte til at forsyne hjulgravere, larvebåndsgravere, hjullæssere, knækstyrede dumpere, materialehåndteringsmaskiner, dozere og teleskoplæssere med et utal af forskellige typer udstyr. Der kan vælges motor og assistentsystemer, og maskinen kan få speciallak.

”Det har været muligt at gå ind på byg-selv konfiguratoren i en kort periode, og cirka 400 har allerede været i gang med at udstyre maskiner. Enkelte af selvbyggerne har såmænd også bestilt maskiner. De kommende ejere er velfunderede på forhånd, fordi de selv har været med i processen med at udstyre deres nye maskine”, fortæller direktør Leif Rudebeck Petersen hos Johs. Møllers Maskiner A/S.

Masser af optioner

Liebherr har branchens måske største katalog over udstyrsoptioner med flere end 1000 muligheder. Det gør konfigurationen af en Liebherr-maskine til lidt af en kunstart i sig selv.

”Ikke alt udstyr kan kombineres vilkårligt. Maskinen til jordflytning eller materialehåndtering skal skræddersyes til den type arbejde, den skal udføre. Det véd systemet alt om, og når man har valgt sin maskintype og model, går man direkte til konfigurationen. Her kan man sætte sig ind i alt udstyr og priser, få en god indsigt i både maskine og udstyr, og se det endelige resultat. Samtidig får man prisen på drømmemaskinen”, forklarer Leif Rudebeck Petersen.

Når man er tilfreds med sin maskine og konfigurationen, kan man tage fat i en af eksperterne fra Johs. Møllers Maskiner A/S, som er dansk importør af Liebherr. Sælgeren kontrollerer detaljerne på den valgte maskine, giver råd og udarbejder et endeligt tilbud, hvis der skal handles.

Bygge på løbende

”Hvis den nye maskine indtil videre kun er en fremtidsdrøm, kan man altid vende tilbage til Liebherr-konfiguratoren og finde sin maskine igen. Det sker med en QR-kode, der følger det enkelte projekt. Dermed er det muligt at bygge på maskinen løbende, forsyne den med mere eller mindre udstyr, vælge bom og kontravægt til gravemaskinen eller vælge ønsket løftearm til gummihjulslæsseren”, siger direktør Leif Rudebeck Petersen.

”Jeg er overbevist om, at både vores kunder og vores sælgere kan få stort udbytte af den elektroniske fabrik på skærmen. Når man overvejer en ny maskine, er det naturligvis nemt og behageligt at sidde derhjemme og vælge blandt alle optionerne. Efterfølgende kan man sammen med vores sælger kalde maskinen op på en skærm og finpudse projektet. Entreprenøren har allerede en klar fornemmelse af, hvad den nye maskine koster”, siger JMM-direktøren.

Konfiguratoren, og dermed vejen til selv at sammensætte sin Liebherr-maskine findes under menupunktet ‘Maskiner’ her på hjemmesiden. Prisberegneren justerer løbende i danske kroner i takt med, at der ændres i udstyrspakken.

Prøv mulighederne af nu.

Billedtekst:

Om det gælder en gummihjulslæsser, en dumper, en gravemaskine, en dozer eller en anden type Liebherr-maskine, så kan den bygges og prisberegnes på computeren, eller som her, på telefonen.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame