Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-magasin

Nyhedsbreve

Forhandler login

PARTNERS login

Komplette reservedelskits sparer maskinværksteder for værdifuld tid

2. jul. | Indrykket af Sjørup Group A/S

Hurtigt videre med reparation

Del artiklen:

Markarbejdet er i fuld gang, men det betyder også en stigning af reparationer af traktorer og landbrugsmaskiner. Det lægger et øget pres på værkstedstiden for reparationer. Reparationer, som helst skulle været afsluttet i går – hvis det altså stod til den travle landmand eller maskinstation. 


Reparationer kan trække ud 

Mange værkstedsejere har prøvet at stå i en situation, hvor det er bestillingen af reservedele, der trækker ud. Reparationsomfang vurderes, reservedelsnummeret bliver fundet og bestilt, så mekanikeren kan modtage delen dagen efter. 

Ved modtagelse af reservedele startes reparation og her kan det vise sig, at en eller flere af de reservedele, som skulle være genbrugt alligevel var for slidt og bør udskiftes for at sikre kvaliteten på arbejdet. 

Nu skal der bruges ekstra tid på at finde reservedelsnumre på delene og få dem bestilt – måske med ekspreslevering. Det kan betyde en ekstra dag på værksted, hvilken kan være ekstra ubelejligt i højsæsonen, da kunden venter på sin maskine, for mark arbejdet er i fuldgang. 


IT-ansvarlige Søren Duch Lauridsen fra Sjørup Group genkender situationen fra egne kunder og fortæller: ”Vores erfaring fortæller os, at det oftest netop er tilhørende smådele såsom pakninger, O-ringe, shims, skruer, møtrikker m.m., man overser i farten, fordi der er travlt med reparationer og ikke har ret megen tid til at foretage bestillinger. Vi har derfor sammensat færdige reservedelskits med komplette reservedele til de mest gængse hoveddele, så kunden ikke behøver at tænke på alle de små komponenter, der indgår i en større del”. 


Komplette reservedelskits er altså en samlet løsning til reparation af en given komponent. Kunden slipper for at skulle tjekke alle dele minutiøst igennem, bruge tid på at finde reservedelsnumre for de enkelte dele og bestille præcist de manglende dele. Der vil altid være en lille risiko for at man overser en lille detalje, som så skal efterbestilles. Små fejl, som kan koste en forsinkelse på yderligere 1-2 dage. Tid, som går fra det, mekanikere helst vil bruge tiden på - nemlig at reparere maskiner for tilfredse kunder.


”Det giver kunderne en større tryghed at vide, at alt er nyt og helt i orden. Man behøver blot at bestille det komplette kit, man står og mangler -  Så er værkstedet hurtigt videre til næste opgave. Vi er allerede ved at sammensætte endnu flere færdige kits, som skal gøre det lettere at være traktormekaniker. Der er ikke råd til spildtid og fejlleveringer i fremtiden. Det er jo heller ikke godt for miljøet eller pengepungen, hvis der skal sendes flere delordrer til samme opgave. Så man gør faktisk sig selv og miljøet en tjeneste”, slutter Søren Duch Lauridsen.


Alle kits fra Sjørup Group er sammensat af erfarne mekanikere og omfatter b.la.: 

- Reduktions og trækaksel kits til aksler 

- Styrekugle kit

- Magnetventil kit

- Blæsemotor kit

- Turbo kit 

- Fjernudtagsventil kit

- Bremsecylinder kit

- Dyse kit


Sjørup Group er glade for at kunne tilbyde sin kunder tidsbesparende løsninger i en travl tid.  


Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame