Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-magasin

Nyhedsbreve

Forhandler login

PARTNERS login

Kontrakten er underskrevet

4. jul. | Indrykket af Midtjysk Albyg A/S

Midtjysk Albyg skal opføre nyt domicilbyggeri til Stensdal Group i Taastrup

Del artiklen:

Vi er stolte over, at vi nu kan fortælle at vi skal opføre nyt domicilbyggeri til Stensdal Group i Taastrup. Stensdal Group beskæftiger sig med ejendomsinvestering, projektudvikling indenfor boligbyggeri og private equity investeringer i virksomheder udenfor ejendomsbranchen.

Byggeriet bliver med et bebygget areal på knap 10.600 m² samt 3.000m² belægning. Projektet opføres med isolerede betonelementer, og kontordelen etableres med ”kunstspor” på facaden, samt træbeklædning. Taget på kontordelen etableres med huldæk. På lageret udføres taget med TTs’ere og galvaniserede højprofilplader og klargøres til solceller.

Stensdal Group opfører det flotte nye domicilbyggeri til deres lejere  MTAB Danmark A/S, en af Nordens førende leverandører af specialtransporter. De er bl.a. også specialister i kunsthåndtering herunder transport, pakning, konservatortjenester, toldhåndtering og opbevaring. MTAB Danmark A/S tilbyder også installation og konfiguration af maskiner til industrien. 

Bygningen er tegnet og udviklet i en grundig proces mellem Stensdal Group, den nye lejer og Midtjysk Albyg A/S, og således er planerne for de kommende lokaler også nøje udviklet, med øje for både Stensdal Groups krav til byggeri og de nye lejers specifikke behov.

Vi takker for tilliden til Stensdal Group og Lars Vestergaard Olsen, som her giver hånd på et godt fremtidigt samarbejde med Holger Kudahl, Midtjysk Albyg.

Vi glæder os til at komme i gang i Taastrup. Forventet byggestart er august 2024

_____________________________________________________

Mangler du mere plads ?

Midtjysk Albyg - mere end en bygning


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame