Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-magasin

Nyhedsbreve

Forhandler login

PARTNERS login

Så er første halvdel af 2024 allerede gået ...

5. jul. | Indrykket af Midtjysk Albyg A/S

– og hold da op, tiden går stærkt, når man har travlt!

Del artiklen:

Vi kan se tilbage på seks måneder fyldt med travlhed i biksen. Vi har haft gang i byggeprojekter over hele landet, lige fra Støvring i det nordjyske til Espergærde på Sjælland og hele vejen til Nordborg på Als. Heldigvis ser det ud til, at travlheden fortsætter – og det er vi meget taknemmelige for. 

Men nu vil vi sætte tempoet en lille smule ned - men kun lidt, og lade alle vores dygtige medarbejdere nyde en velfortjent sommerferie. Vi holder lukket i uge 29, men ellers bliver der holdt ferie lidt på skift, så der stadig kan holdes gang i hjulene.

Vi vil gerne ønske alle vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere en rigtig god sommer. 

Og så håber vi at solen snart beslutter sig for at bryde igennem skyerne – så vi kan komme ud og nyde sommeren, få sand mellem tæerne, spise masser af is og måske et glas rosé eller to.


Rigtig god sommer!


P.S. Har du set at vi søger både tømrere og en maskinfører? Læs mere her.

______________________________________________

Byggeplaner?

Har du brug for hjælp til at komme videre med dine byggeplaner?

Midtjysk Albyg har gennem mere end 45 år tegnet og opført utallige kontor- og domicilbyggerier og halbyggerier for virksomheder i hele Danmark. Herfra har vi opbygget en meget stor viden og erfaring som kommer vores kunder til gode, hvad enten I skal have bygget nyt domicil eller lager eller blot ønsker at udvide de nuværende lokaler.

Som totalentreprenør kan vi tilbyde dig god sparring og omfattende service fra start til slut. Ved at vælge os som totalentreprenør vil du kun skulle forholde dig til én person igennem hele projektforløbet.  Dette reducerer risikoen for misforståelser og fremmer en mere effektiv kommunikation.

Kontakt os lige her - eller ring på tlf. 97473600.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame