Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Ajos skruer gevaldigt op for varmen på Fyn og i Jylland

5. mar. 2019 | Indrykket af Ajos a/s

Ajos har ca. 250 nyere kaloriferer og er én af de helt store spillere på varmemarkedet.

Del artiklen:

Vest for Storebælt har Ajos a/s tidligere primært leveret anlæg til midlertidig opvarmning, men nu begynder virksomheden i højere grad at projektere større selvstændige projekter på Fyn og i Jylland.

En af årsagerne til, at Ajos vokser så kraftigt, er den store erfaring og dermed knowhow både hos de udførende og hos de projekterende.

- Vi har netop indkøbt 30 nye kaloriferer med slanger , så vi nu har ca. 250 i alt. Dermed er vi absolut én af de store spillere, når det gælder midlertidig opvarmning. Baggrunden for, at vi er vokset så meget, er i høj grad vores knowhow. Vi har et mandskab, som kan beregne sig frem til varmebehovet på en hvilken som helst lokalitet, siger sektionsleder for midlertidige installationer hos Ajos, Jan Frandsen.

- Dernæst har vi nogle montører med lige så stor erfaring, der i praksis kan sørge for den optimale placering af kalorifererne. Ofte er det afgørende for en optimal og økonomisk opvarmning , at såvel dimensionering som placering og tilslutning er foretaget korrekt. Hvis blot én af disse faktorer ikke er i orden, hjælper det ikke, at vi har de nyeste og bedste El-Bjørn TF30HV, der kan tilsluttes fjernvarmesystemet. 

Mere end halvdelen af Ajos’ kaloriferer er af denne type og indkøbt inden for de seneste par år.

- Det siger alt om, at det er et marked i vækst både for os og generelt. Vi har i de senere år i stigende grad oplevet, at opvarmning er regnet ind i byggeprojekterne, men vi oplever også, at det glemmes hurtigt. Vi havde en kold vinter for et par år siden, og efter det skulle alle have opvarmning, men nu har vi igen mange akutte opgaver, fortæller Jan Frandsen.  

- Der er også sket den udvikling i de senere år, at det er en selvfølge, at man bygger hen over vinteren. Tidligere lå byggepladserne stille om vinteren, men blandt andet det midlertidige varmeanlæg gør det muligt at arbejde på byggepladserne året rundt

- Naturligvis er det også vigtigt at få lukket en byggeplads godt af, så vi ikke fyrer for gråspurvene, men det har vi også meget dygtige folk til. Ofte sætter vi sluser op ved ind- og udgange. Det hjælper meget, og vi sætter en log på varmeanlægget, så byggelederen kan følge med i forbruget og kan tage nogle foranstaltninger for at begrænse varmeforbruget, siger Jan Frandsen.

Kalorifererne er udstyret med luftfiltre, og samtidig har de indblæsning i tekst ilslanger i seks udgange, der sidder i over to meters højde. Det betyder, at luften blæses ind i en højere højde end der, hvor støvet typisk har lagt sig.

Ajos har afdelinger i Hvidovre og Vejle og er dermed repræsenteret på begge sider af Storebælt, så virksomhedens montører hurtigt kan rykke ud til kunder overalt i Danmark.

Om Ajos

Ajos er blandt de absolut bedste på de områder, vi har valgt at specialisere os i: Tårnkraner, semimobilkraner, personhejs og materialehejs, skure, kontormoduler, pavilloner, midlertidige installationer, fx strøm, belysning, afspærring, opvarmning og affugtning samt byggepladsindretning og byggepladslogistik . 

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame