Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Ajos solgte fleksibel semimobilkran til JORTON på Bauma

22. apr. 2019 | Indrykket af Ajos a/s

JORTON og Ajos afsluttede handelen med en Potain Igo M14 semimobilkran på Bauma.

Del artiklen:

JORTON har en stor materielflåde, og folkene fra materielafdelingen mødtes blandt andet med medarbejdere fra Ajos på Potain-standen ved Bauma, og færdiggjorde samtidig købet af endnu en semimobilkran. Den erstatter to ældre modeller, så JORTON nu har ni semimobilkraner og otte tårnkraner - alle af mærket Potain, som Ajos repræsenterer i Danmark både med udlejning og salg.

- Vi er et af de få byggeselskaber i Danmark med en stor materielafdeling med eksempelvis ca. 30 teleskoplæssere, omkring 150 skure og store mængder stillads, fortæller chefen for materielafdelingen, Mads Jensen, som står i spidsen for i alt 11 medarbejdere i afdelingen.

- Vi har også to store kranbiler til at flytte materiel, og vi har vognmandstilladelse, så vi kan køre for andre. Vi investerer løbende i nyt materiel, så vi har noget effektivt materiel til rådighed på vores byggepladser.

Den nye Potain Igo M14 har Mads Jensen ønske t sig gennem længere tid.

- Det er en fin lille kran, som er meget fleksibel. Den vil primært blive brugt på vores mindre pladser og broprojekter for eksempel til at håndtere armering, siger han.

Igo M14 har en maksimal løftekapacitet på 1,8 tons, en rækkevidde på 22 meter og anhugningshøjde på 19 meter.

- Den er ikke købt til et bestemt projekt, men for at vi har købt den til kommende opgaver. Vi har et tæt samarbejde med Ajos. Vi lejer ekstra kapacitet hos Ajos i perioder, og når vi har ledige kraner, så lejer Ajos hos os. Vi bruger også deres montører, fortæller Mads Jensen. 

- Vi havde et godt besøg på Bauma. Vi mødte mærker, som vi overhovedet ikke kendte. Der var masser af god inspiration, og vi besøgte selvfølgelig Ajos’ folk på Potains stand, hvor vi også så et par helt nye kraner, fortæller Mads Jensen. 

Afdelingschef for kran- og hejsafdelingen hos Ajos, Jørn Rauff Larsen, var svært tilfreds med at kunne lukke salget af en kran til JORTON på selve messen.

- På Bauma mødte vi både tidligere kolleger, samarbejdspartnere, leverandører og andre folk fra branchen. Vi havde også en del aftaler med kunder på både Alimaks og Potains stande, hvor teknisk chef Jørgen Saabye og jeg var til stede under det meste af messen. Og så var det jo en fantastisk fjer i hatten, at vi kunne lukke en ordre med JORTON, der er en af Ajos’ tætte kunder, siger Jørn Rauff Larsen.

- Ajos er først og fremmest en stærkt udlejningsvirksomhed, der leverer løsninger – og med det mener jeg, at vi pakker ”jernet” ind i rådgivning, service, logistik og alt det andet, vi af erfaring ved, har stor betydning for vores kunder. Men Ajos har også agenturet på både Potain og Alimak i Danmark. Begge Rolls Royce-produkter indenfor deres produktområde, så vi har en del kunder, der har købt kraner og hejs hos os, som vi samtidig lejer ud til, når de har særligt travlt. Det er også Ajos, de ringer til, når de mangler reservedele, og for flere af kunderne håndterer vi også opsætning og montage af både deres egne kraner og de lejede kraner, siger Jørn Rauff Larsen.

Om JORTON

JORTON er etableret i Aarhus i 1932 af arbejdsløse jord- og betonarbejdere, som tog kampen op i en krisetid og skabte Jord- og Betonarbejdernes Kooperative Forretning. I det 21. århundrede er udfordringerne og opgaverne meget anderledes, men virksomhedens DNA er det samme. JORTON er i dag en landsdækkende leverandør af bygge- og anlægsløsninger med afdelinger i syv større byer i Danmark.

Om Ajos

Ajos er blandt de absolut bedste på de områder, vi har valgt at specialisere os i: Tårnkraner , semimobilkraner , personhejs og materialehejs, skure , kontormoduler , pavilloner, midlertidige installationer, fx strøm , belysning , afspærring , opvarmning og affugtning samt byggepladsindretning og byggepladslogistik . 

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame