Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Sitech Danmark får eget akademi

3. apr. 2018 | Indrykket af SITECH Danmark A/S

Sitech opgraderer på uddannelsesområdet

Del artiklen:

Sitech Danmark har etableret sit eget akademi på hovedkontoret i Horsens. Det er her, kursisterne fremover skal lære om landmålingsudstyr, maskinstyringssystemer og datahåndtering. 

Ud over en storskærm, nye møbler og frokostordning tæller Sitech Academys faciliteter en simulator, hvor kursisterne i første omgang kan prøve kræfter med Trimbles maskinstyring. Når de er blevet fortrolige med teknologien, kan de afprøve deres nye viden i praksis uden for på træningsområdet på en minigraver. 

Gravemaskinen er udstyret med såvel maskinstyringssystemet Trimble GCS900 som det helt nye Trimble Earthworks. 

– Vi har ikke blot professionaliseret vores fysiske kursusrammer, vi har også opgraderet på kursusindhold. Hvor vi før har tilbudt tre forskellige basiskurser pr. målgruppe, går vi skridtet videre og tilbyder skræddersyede kurser ud fra den enkelte kundes behov, fortæller teknisk supporter og akademileder Lasse Hanberg og tilføjer: 

– Vi hører fra både landmålere og maskinførere, at de ønsker at blive langt bedre til at kunne udnytte mulighederne i de udstyrspakker, de hver især arbejder med. 

Flere ønsker mere viden

Hvor det tidligere har været landmålere og maskinførere, der i antal har domineret kurserne, er der nu også tilgang fra andre målgrupper, bl.a. formænd og ingeniører fra entreprenørfirmaer. 

– Med større og større krav til dokumentation af udførsel og kvalitetssikring får vi nu flere og flere kursister, der ønsker viden om datahåndtering, siger Lasse Hanberg. 

Det er data, entreprenørfirmaerne arbejder med på software-platformen Business Center (BC) – Heavy Construction Edition (HCE). 

Skræddersyede kurser

Emnet datahåndtering fylder således mere og mere på Sitech Academy. Lasse Hanberg forklarer, at BC-HCE sikrer en effektiv håndtering af data til alle de forskellige brugere på byggepladsen, bl.a. landmålere, formænd og maskinførere. Derudover tillader løsningen flere brugere at arbejde med samme design og data, hvilket øger sikkerheden for, at der arbejdes med opdaterede data i alle led af processen – og vel at mærke også på alle maskiner: 

– Ved brug af BC-HCE kan entreprenørfirmaet importere, gennemgå og analysere det digitale design og information og derefter nemt tildele, styre og spore denne information gennem hele arbejdsforløbet på et anlægsprojekt. Og det er bl.a. på dette område, at vi forventer en stigning i skræddersyede kurser, siger han.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame