Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Til Hørdum eller Hamborg? Timeregistrerings-app møder sin overmand

10. jul. 2019 | Indrykket af E-Komplet A/S

E-Komplets app kommer på prøve med tekst-til-tale-funktionen

Del artiklen:

Som svend ude i marken, er en app, der kan registrere timer og materialer samt klare kvalitetssikringen nemt og hurtigt, slet ikke et dårligt værktøj at have med rundt på byggepladserne. E-Komplets app er derfor både nem at bruge, når der skal indtastes timer og materialer, udføres kvalitetssikring eller oprettes en ny sag. App'ens brugere kan endda anvende deres smartphones tale-til-tekst-funktion til at indtale noter og kommentarer direkte på sager.

Til trods for, at vores app kan en masse smarte ting, oplever vores kunde Torben Jensen fra Vestkystens VVS dog et enkelt lille problem, vi ikke havde forudset. Det viser sig nemlig, at Siri ikke helt kan fange det nordjyske svar på det franske sprogs bløde toner: thybomål! Se den korte video og få et godt grin :)


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame