Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Hitachi på hjul matcher stort fjernvarmeprojektet

10. sep. 2019 | Indrykket af H.P. Entreprenørmaskiner A/S

Omfattende ledningsarbejde får MSE Entreprise A/S til at styrke maskinparken

Del artiklen:

Et omfattende fjernvarmeprojekt med 32 km ledninger og over 300 stik er blandt de opgaver, som har fået MSE Entreprise A/S til at opgradere sin maskinpark. Virksomheden fra Nørre-Alslev, der følger maskinførernes anbefalinger, valgte efter test af flere maskiner en Hitachi ZX140W-6 gravemaskine på hjul.

Klare fordel med hjul
– At gravemaskinen er på hjul, synes vi er en klar fordel, især når vi laver ledningsarbejde i byområder, fortæller direktør Jan Sørensen. – Det giver os stor mobilitet, og vi undgår at bruge en rendegraver eller gummiged, som ellers kan være et nødvendigt supplement til en bæltemaskine. For når vejret er varmt, kan bælterne lave mærker i asfalten. Så det er vigtigt for os at have en gravemaskine på hjul i maskinparken.

Hjulstyring i joystick og komplet service
En af de arbejdsmæssige ting, som maskinfører Brian Skovby lægger vægt på i sin nye Hitachi ZX140W-6, er hjulstyringen i joysticket. Det letter arbejdet, at han kan køre maskinen fremad samtidig med, at han betjener gravearmen.

På servicesiden har MSE Entreprise A/S valgt en komplet aftale: – Vi giver en timepris, og så står H.P. Entreprenørmaskiner for al service og reparationer i op til 5 år, svarende til 8.000 kørte maskintimer. Vi har ikke selv værksted, servicebiler eller noget andet, og H.P. Entreprenørmaskiner A/S kommer hurtigt, når der er brug for det. Hver måned får vi rapporter med maskinernes vedligeholdelsesstatus, brændstofforbrug, olieanalyser, CO2-udledning, antal timer i drift og andre data, siger Jan Sørensen.

Ledningsarbejde på Femern-forbindelsen
MSE Entreprise A/S skal også udføre ledningsarbejde på den Camp & Production Site, hvor der skal bo 2.800 arbejdere på den kommende Femern-forbindelse. Her skal virksomheden bl.a. grave og trække 16 km el-kabler, etablere andre forsyningsledninger samt ledningskorridorer under den fremtidige motorvej og jernbane.

Læs mere om Hitachis mobile gravemaskine her. 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame