Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Ajos klar med udlejning af studieboliger

6. sep. 2019 | Indrykket af Ajos a/s

Pavilloner på lager til af studie- og ungdomsboliger. Der skal bare findes ledig jord i studiebyerne

Del artiklen:

Det er blot et spørgsmål om at få fundet noget egnet ledig jord i studiebyerne, så vil Ajos på få uger, i samarbejde med kommunerne, kunne minimere det store pres på studie- og ungdomsboliger.

- Ajos er vant til at opstille og udleje ret komplicerede midlertidige pavillonprojekter på 8 til 12 uger, og ungdomsboliger er ikke særligt komplicerede. Både vi og vore samarbejdspartnere er klar, så vi kan løse alt fra bar mark til færdige pavilloner med tilhørende udemiljøer og anlæg, fortæller adm. direktør Ole Wamsler, Ajos a/s. 

- For os er det ikke en test eller noget nyt. Vi bruger de pavilloner, som vi har rig erfaring med fra permanente eller midlertidige boliger. Det vil sige, at de lever op til bygningsreglementets krav, er forsynet med gulvvarme og har intelligent styring af varme og lys, siger Ole Wamsler.

Ajos har udarbejdet et standardkoncept primært for at kunne reagere hurtigt, når der bliver taget beslutning om at sætte et projekt i gang. Konceptet går ud på, at Ajos indretter enheder med fire pavilloner til ungdomsboliger. Typisk er boligerne lidt mindre end ved andet boligbyggeri, men til gengæld er der flere fællesfaciliteter. De fire pavilloner indeholder fire, seks eller ni værelser og stort køkken med fælles spiseplads. Ajos har desuden en model, som er handicapvenlig, hvor køkkenbordet for eksempel kan sænkes, og hvor gangarealerne er bredere, så det er bekvemt for kørestolsbrugere at komme rundt i boligen.

Hvis der er ønske om det, kan der monteres både en 1. og en 2. sal med tilsvarende lejligheder. Modulerne kan desuden indrettes med fælleslokaler som fitnessrum, tv-stue, vaskeri og diverse fritidslokaler med indendørs eller udendørs trapper og/eller elevator. Ajos har nogle grundmodeller, men det er kendetegnende for pavillonbyggeri, at det er så fleksibelt, at det kan indrettes præcist, som bygherren ønsker det. Og nemt integreres i det pågældende lokalområde – også i forhold til udendørsfaciliteter som for eksempel tagterrasser, cykelskure, grillområder og lign.

- Det siges ofte, at der mangler jord at bygge på. Men i de større studiebyer er der ofte jord til rådighed som ligger ”brak” og venter på projektmodning – en proces der som ofte kan tage mange år. Vores speciale er at etablere midlertidige løsninger af høj kvalitet, som i en overgangsperiode på 3 – 10 år kan udnytte ledig jord til at løse nogle af vores store problemer omkring studieboliger, siger Ole Wamsler.

- Med vores koncept, og de erfarne samarbejdspartnere, kan vi etablere studieboliger til en rimelig pris, som de studerende har råd til at betale, og så undgår de det tvivlsomme udlejningsmarked i sidste øjeblik. Her er der tale om boliger i høj kvalitet og med energirigtige løsninger, understreger Ole Wamsler.

Tal fra Dansk Byggeri viser, at der aktuelt er behov for 22.000 studieboliger.

Ajos er én af de store spillere på markedet for pavillonbyggeri til alle formål, og firmaet har blandt andet standardløsninger til boligløsninger, børneinstitutioner, skoler, kontorbygninger og meget andet. Ajos har betydelige erfaringer med boligbyggeri til eksempelvis flygtninge, plejepatienter, hjemløse og familier til genhusning ved renovering eller skade. 

>> På Ajos’ hjemmeside er det muligt at se 360° visninger af forskellige boligløsninger, som fx ungdomsboliger

Om Ajos

Ajos er blandt de absolut bedste på de områder, vi har valgt at specialisere os i: Tårnkraner, semimobilkraner, personhejs og materialehejs, skure, kontormoduler, pavilloner, midlertidige installationer, fx strøm, belysning, afspærring, opvarmning og affugtning samt byggepladsindretning og byggepladslogistik.  

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame