Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Nye lydsvage generatorer regulerer sig selv efter behovet

3. mar. 2020 | Indrykket af Stemas A/S

Stemas klar med Himoinsa-generatorer til paralleldrift

Del artiklen:

Det nødvendige antal Ampere og det nødvendige brændstofforbrug. Hverken mere eller mindre. Den spanske generator-producent Himoinsa er nu på markedet med intelligente generatorer til paralleldrift, som tilmed er en del af modelserien S+, som er kendt som næsten ekstremt lydsvag.

”Vi har fået de første Twin-modeller fra Himoinsa og har nu mulighed for at bygge fire maskiner sammen til paralleldrift. Sammenbygningen foregår nærmest som store legoklodser, og en af de store gevinster er, at Twin-generatorerne også minimerer dieselforbruget. Generatorerne tager over efter hinanden, når der er behov for mere ydelse. Men kun i det omfang, der er behov. Det læser de selv”, forklarer Himoinsa-salgschef Kim Møller hos Stemas A/S, som er dansk importør af produkterne fra den spanske generator-kæmpe.

Intelligent styring

”Ikke mindst udlejningsbranchen vil i vores rent-to-rent-koncept nyde godt af at kunne sammenbygge flere generatorer, som tilmed er intelligente og selv finder ud af, hvor stort behov, de skal dække. Når der skal leveres strøm til koncerter, byggepladser, nødstrøm, festivaler og andre større brugere, sørger den intelligente Deepsea-styring for at reducere generatorernes produktion helt efter, hvor meget der trækkes ud af dem. De leverer præcis det antal Ampere, der skal bruges. Forbruget af diesel følger naturligvis med ned, når strømproduktionen reduceres”, siger Kim Møller.

De fire nye i Stemas-sortimentet fordeler sig på to 100 kVA- og to 250 kVA-generatorer, som dermed udgør en total på ikke mindre end 700 kVA. Alle fire er i Himoinsas serie af superlyddæmpede S+-maskiner, hvor støjniveauet ligger helt nede på 62 til 65 dB.

”Derfor er generatorerne særdeles egnede til brug i støjfølsomme områder som centralt i byer, på festivalpladser og ved koncerter, hvor det er vigtigt, at maskiner ikke generer med motorlarm. Med de fire nye har vi en udlejningsflåde på totalt 10 S+-generatorer fra 45 til 250 kVA, som vi kan tilbyde vores udlejningskunder”, siger salgschef Kim Møller hos Stemas.    


Kim Møller er klar til at sætte en af nye generatorer med avanceret Deepsea-styring i arbejde. 

Salgschef Kim Møller med de fire nye Himoinsa-generatorer, som kan bygges sammen som legeklodser. De finder selv ud af, hvor stort et behov, de skal dække og leverer præcis det antal Ampere, der er brug for. Når behovet daler, falder forbruget af diesel til maskinerne også.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame