Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Profil

Platform.as

PLATFORM.AS ER EN DYNAMISK, SERVICEORIENTERET VIRKSOMHED,

DER UDLEJER ARBEJDSPLATFORME OG MATERIALE-/PERSONHEJS I HELE DANMARK

Arbejdsplatforme i dansk byggeri er kommet for at blive og det samme er Platform.as. Vi har i mere end 10 år leveret arbejdsplatforme og optimeret byggepladser i hele Danmark, med vores mere end 350 Scanclimber platforme. Vores platforme bliver brugt på alt fra mindre murer- eller tømreropgaver til gigantiske byggerier som fx supersygehuset i Gødstrup og den nye bydel på Grønttorvet i Valby. 

Danmarks største hejs

Indenfor de senere år har vi tilføjet Scanclimbers største og mest kraftfulde materiale- / og personhejs til vores portefølje. Hejset kan løfte 3.200 kg eller 27 mand og har derfor været til stor hjælp for de kunder som har lejet vores hejs hidtil. Blandt dem er Ingcon, som var nogle af de første til at tage hejset ind og det har de ikke fortrudt, som du kan høre medejer Jørgen Bidstrup og projektleder Leif Laugesen fortælle her 

Minilæsser skal afhjælpe tunge løft

Én af fordelene ved at arbejde fra arbejdsplatform er, at det er nemt at få materialer og værktøj med op til arbejdspunktet i modsætning til fx stillads, hvor dette ofte skal slæbes hele vejen med op. Men sten, mørtel, værktøj og lignende skal selvfølgelig stadig læsses op på platforme, hvilket kan være en tung opgave - men det er der også råd for. Platform.as tilbyder nemlig, at man, som supplement til platformen, kan leje en minilæsser der vil gøre arbejdet med at læsse materialer o.l. meget nemmere. Læs mere om vores minilæssere her 

Tag os med på råd - det er derfor vi er her

Platform.as er skabt for at servicere vores kunder, når de går på arbejde. Fra vores lager og servicekontorer i øst og vest står vores servicecenter og servicemontører klar til at rykke ud og optimere din byggeplads.

Når du skal udføre en facadeopgave, bør du tage os med på råd. Vi projekterer en arbejdsplatform-løsning, som er skabt til din aktuelle byggeopgave. Vi besigtiger, leverer arbejdsplatforme, monterer, flytter og afhenter dem igen efter behov - og vi er aldrig mere end en time væk!

Hos Platform.as er vi et ungt team, der har en klar filosofi om at være de absolut bedste, når det kommer til arbejdsplatforme. Vi er DRA og ISO certificeret og arbejder for flere af landets største byggevirksomheder. Siden 2008 har vi afviklet mere end 1.200 sager.

Relaterede artikler

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame