Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Profil

SITE-SECURITY

SITE-SECURITY er en mobil proaktiv sikringsløsning til områder der skal sikres i korte eller længere perioder. Vi leverer dag til dag og kan tilbyde mobil områdesikring 24 timer i døgnet samt dedikerede alarmbehandlere der indenfor få sekunder kan reagere og interagerer med eventuelle ubudne gæster via vores topmoderne udstyr. 

SITE-SECURITY er udviklet af Lasse Østergaard Jensen. Han har i mange år, med stor succes, beskæftiget sig med disponering af sikringsprodukter til virksomheder.

FRA IDE TIL VIRKELIGHED

Ideen til SITE-SECURITY opstod da Lasse blev spurgt om han kunne sikre en byggeplads. Han indså hurtigt, at det ikke var nok at sætte et kamera op, for at holde tyvene væk. Der skulle reageres med det samme, at der var ubudne gæster. Seks måneder senere stod den første SITE-SECURITY løsning klar.

EN VERDEN AF MULIGHEDER

SITE-SECURITY har i dag nogle unikke løsninger til områdesikring. Produkterne er blevet udviklet over tid, og bliver løbende tilpasset efter hvad kunderne efterspørger. SITE-SECURITY kan områdesikre alt fra små arealer til de helt store byggepladser, til priser hvor alle kan være med.

Da Lasse havde udviklet SITE-SECURITY opdagede han hurtigt, at det ikke kun var byggepladser som havde brug for områdesikring og i dag har SITE-SECURITY kunder fra byggebranchen, autoforhandlere, genbrugsstationer, gaslagre, lagerbygninger, boligområder, sportsbegivenheder, havne og festivaller.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame