Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-magasin

Nyhedsbreve

Forhandler login

PARTNERS login

Profil

Vermeer Danmark A/S

Udstyr og maskiner i topkvalitet

Vermeer Danmark er her for at give dig den bedste service og vejledning, så du kan skabe de bedste resultater – uanset om det er til privat brug eller i erhvervsøjemed.

Med over 80 års samlet erfaring og et dedikeret team på 14 medarbejdere er vi hos Vermeer Danmark A/S fast besluttede på at levere den bedste service, rådgivning og høj kvalitet til entreprenører og private, der ønsker udstyr og maskiner af høj kvalitet i deres daglige projekter.

Vi driver to afdelinger – en i Tørring og en i Greve. Tørring-afdelingen fokuserer på service og salg af reservedele, mens vores hovedafdeling i Greve er hjemsted for vores hovedlager, stort serviceværksted og vores inspirerende showroom. Med vores 4 fuldt udstyrede servicebiler er vi klar til at yde assistance både på værkstedet og i marken, sikrende at dit udstyr altid er i topform.

Vermeer Danmark er din partner når du har brug for professionelt udstyr og maskiner. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til netop dine behov.

Kontakt os

Uanset hvilken opgave du står overfor som entreprenør eller privatperson, er vi altid til rådighed med professionel vejledning. Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på 44 99 11 88

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame