Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Profil

Lomax

Totalleverandør i kontorartikler

Hos Lomax er vi eksperter i kontorforsyning, og vi vil med glæde levere alt hvad du, og din virksomhed, har behov for. Vi forhandler alt indenfor kontorartikler, elektronik, kontormøbler, lagerudstyr og husholdning, og med mere end 35.000 forskellige varer i vores webshop, har du en unik mulighed for, at købe alt til kontoret ét og samme sted. Vi har et stort udvalg til virksomheder og private, så lad os hjælpe med dit kommende kontorinventar. Fri fragt over 800 kr. ekskl. moms.

  • Stort sortiment af kvalitetsvarer 
  • Konkurrencedygtige synlige priser
  • Eksperthjælp til kontorindretning
  • Minimum 5% bonus på alle dine køb
  • 14 dages fuld returret
  • Du kan få det hele ét sted

Opspar KvartalsBonus

Med Lomax KvartalsBonus får du altid mindst 5% i bonus, når du handler hos os. Du opsparer bonus på alle dine køb i ét kvartal, hvorefter du i det efterfølgende kvartal kan bruge din bonus til at købe varer.

Få de bedste tilbud direkte på mail

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de bedste tilbud og besparelser direkte i din indbakke. Vi sørger for at fortælle dig hvornår de varer, du plejer at bestille, er på tilbud, og giver dig samtidig inspiration til andre populære køb i din branche.


Gå på opdagelse i vores meget brede sortiment på www.lomax.dk og bliv inspireret.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame