Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Profil

Reesink Construction

Reesink Construction

Reesink Construction blev stiftet i 1962, som et familieejet aktieselskab. I 2021 blev Reesink Construction overtaget af hollandske Royal Reesink.

Siden 1975 har vi været importører af JCB maskiner i Danmark. JCB tilbyder et omfattende maskinprogram på over 300 modeller til at løse mange forskellige opgaver. Fælles for alle JCB maskiner er, at de er alsidige, komfortable og konstrueret til hårdt arbejde. Vores specialuddannede mekanikere klargør maskinerne og monterer samtidig det specialudstyr du måtte ønske. Dette sikrer kort leveringstid og en maskine, der er klar til at blive taget i brug med det samme.

Gennem de seneste år har JCB maskinerne været blandt de mest solgte entreprenørmaskiner i Danmark.


JCB

Hemmeligheden bag JCB’s succes er mere end 60 års dedikeret arbejde for at skabe de bedste produkter uden at gå på kompromis med kvalitet og pris.

En væsentlig del af virksomhedens overskud investeres i ny teknologi, produktionsapparat og uddannelse af medarbejdere. Sammen med virksomhedens høje serviceniveau, krævende testprogrammer og stramme kvalitetskontrol, har det givet JCB maskinerne et verdensomspændende ry for effektivitet, komfort, alsidighed, driftssikkerhed og høj gensalgsværdi.

JCB har 14 fabrikker fordelt på fire kontinenter, heraf 10 i England. I dag er JCB, med godt 6.000 medarbejdere, verdens tredje største producent af entreprenørmateriel.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame