Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Profil

Cembrit A/S

Cembrit hjælper dig med at bygge bedre og lettere 

Cembrit udvikler og producerer byggematerialer af fibercement. Dermed er vi med til at skabe de rammer som mennesker skal trives i. Jo flere muligheder vi tilbyder arkitekter, ingeniører og designere, desto bedre løsninger kan de skabe for menneskelig trivsel. 

Stor knowhow til gavn for byggeriet 

Derfor leverer Cembrit ikke bare byggematerialer af fibercement. Vi bakker også byggematerialerne op med stor knowhow. Cembrit har produceret fibercement siden 1927, og vi udvikler stadig nye produkter og forædler fibercementens egenskaber. Når du handler med os, får du både stærke, lette byggematerialer og adgang til vores store knowhow. Du er altid velkommen til at spørge vores specialister til råds. Vi vil hjælpe dig med at få den bedste, smukkeste og mest omkostningseffektive løsning. Vi mener det når vi siger building better days

Hele kæden fra digital fil til levering 

Vi producerer vores byggematerialer på avancerede, moderne produktionsanlæg. Det betyder at vi kan tilpasse dem i form, udskæring, farver m.m. til dit projekt. Og det betyder at vi kan levere de specificerede produkter til dig på det sted og tidspunkt du ønsker – i takt med din projektplan. 

Det starter med at du kan hente alle Cembrits produkter som digitale filer til brug i tegninger, beregninger og BIM-modeller m.m. 

Cembrit har hjemme i Danmark og over 20 andre lande 

Cembrits hovedkontor ligger i Aalborg. Her ligger al administration og udvikling. Vi har kundeservice og teknisk support lokalt i de mere end 20 lande vi opererer i. De lokale specialister hjælper med viden og knowhow om fibercement, byggetraditioner og lovgivning i det enkelte land.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame