Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Profil

Sylvester A/S

Sylvester A/S - Autoriseret Volvo kompakt forhandler

Sylvester A/S forhandler minigravere og minilæssere fra Volvos program af kompakte entreprenørmaskiner, og har mere end 15 års erfaring med salg og service af kompakte maskiner. 

Sylvester A/S og Volvo Entreprenørmaskiner A/S har igennem flere år udviklet et solidt partnerskab. Det betyder, at Sylvester A/S som autoriseret forhandler, kan give dig den bedst mulige service. Vi er 100% opdaterede i forhold til produkterne og har altid direkte adgang til teknisk support.

Hos Sylvester, A/S er vi eksperter i at sammensætte en Volvo minigraver eller minilæsser, så den passer præcist til din forretning og de opgaver du skal løse. Vi har et stort udvalg af udstyr, tilbehør og redskaber, og vi er altid klar til at rådgive dig omkring de forskellige modellers ydeevne, driftsomkostninger, samt mulighed for specialtilpasning med udstyr.

Søger du en ny minigraver eller minilæsser?

På vores hjemmeside, kan du løbende holde dig opdateret og finde alt til din maskine.  Se hele udvalget af Volvo minigravere og minilæssere, og byg maskinerne med udvalgt udstyr, tilbehør og redskaber. Nemt og enkelt. 

Se meget mere her www.sylvester-as.dk

Leverandør-kompetencer
Entreprenørmaskiner, Minigravere, Minilæssere

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame