Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Profil

RIB A/S

RIB dækker alle faser i byggeriet

RIB's løsninger undersøtter processer i byggeriet, der traditionelt set er forbundet med høje omksotninger, manuelle arbejdsgange, stort ressourcetræk og risiko for fejl. Til både store og små byggeprojekter. 

RIB's løsninger understøtter processer i byggeriet, der traditionelt set er forbundet med Alle vores løsninger understøtter processer, der traditionelt er forbundet med høj risiko, stort ressoucetræk eller høje omkostninger. Vi hjælper vores kunder med at udnytte det fulde potentiale for risikostyring, omkostningsreduktion, reduktion af forsinkelser m.v. ved at implrementere løsninger, der gør processerne enkle, genkendelige, dokumenterbare og digitale. 

Vores softwareværktøjer understøtter alle byggeriets faser og giver gennemsnitlighed ved overgang fra den ene fase til den næste. Derfor får vores kunder den unikke fordel, at de kan forudse og håndtere de udfordringer, der er i og på tværs af alle byggeriets faser. De fortæller os, at brugen af vores værktøjer minimerer deres udgifter med procenter, mens udgiften kun udgør promiller.


Vores produkter omfatter:

Byggeweb  er din løsning til hele byggeriets livscyklus:

- Projekt: Markedets mest udbredte projektweb.

- Vault: Online kopi af data fra Byggeweb Projekt.

- Udbud: Enkel, sikker og effektiv håndtering af udbud. 

- Capture: Digitale mangellister, KS og tilsyn.

- Digital Aflevering: Struktureret og effektiv aflevering af D&V. 

Connex Construction Cloud: Er platformen til dine byggeprojekter, som forbinder data, workflows og teams ét sted. Få effektiv projektstyring, strømlinede workflows og standardisér arbejdet på byggepladsen. 

 

MTWO Enterprise Platform: MTWO kombinerer RIBs iTWO 4.0-software med Microsoft Azure og har derved sammen udviklet fremtidens 5D BIM Enterprise Construction Cloud-software. som skal samle byggeriets parter på én platform og sætte gang i den digitale transformation. 


Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame