Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Over 1.000 gæster tager i biografen med Brødrene Dahl

8. dec. 2023 | Indrykket af Brødrene Dahl

Julefamiliefilm er blevet en fast tradition overfor virksomhedens mest trofaste kunder.

Del artiklen:


Gennem nu syv år har Klub Dahl været et stærkt samlingspunkt for de mindre kunder i Brødrene Dahl. Her til jul er eksempelvis hundredvis af stamkunder med børn og ægtefæller inviteret i biografen, når det 10. december gælder forpremieren på eventyrfilmen Wonka.  

I alt fylder Brødrene Dahl syv biografsale i henholdsvis København, Odense, Aarhus, Aalborg, Vejle, Kolding og Nykøbing Falster.

-Helt som de foregående år oplever vi en overvældende interesse blandt vores kunder for arrangementet. Ikke mindst i de store byer har vi hurtigt måtte melde alt optaget, lyder det fra Sinne Kold, marketingchef i Brødrene Dahl.

Ifølge hende er det vigtigt for Brødrene Dahl at give kunderne noget, hvor de føler sig set og værdsat.

-Vi vil være mere end en leverandør. Vi vil styrke relationen mellem kunderne og Brødrene Dahl. En vigtig del af det at gøre forretning sammen handler nemlig også om det, der ligger uden for en travl hverdag. Og så er det rart at kunne koble af med familien og møde andre fra branchen under afslappede former, forklarer Sinne Kold.

Udover oplevelser som julefilmen har Klub Dahl-kunderne hen over året rig mulighed for sammen med Brødrene Dahl at hente inspiration, styrke deres kompetencer og netværke.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame