Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Profil

Maskinfabrikken JST

Redskaber til læsse- og gravemaskiner i alle størrelser

Maskinfabrikken JST tilbyder et af markedets største udvalg af koblinger, skovle og redskaber til læsse- og gravemaskiner fra 800 – 90.000 kg. Virksomheden har også stor erfaring med specialproducerede redskaber, så der produceres også skovle og redskaber til endnu større maskiner – også i heavy duty og extra heavy duty.

Produkterne er specielt udviklet til entreprenørbranchen og til landbruget. Det er produkter, der fungerer og gør arbejdet mere effektivt. Og det er produkter, der holder. Den nyeste serie, 'Nordisk', til gravemaskiner, er udformet i højstyrkestål, som er lettere og stærkere, så her er der både tænkt på holdbarhed og brændstoføkonomi. 

-> SE PRODUKTER OG PRISER HER


100% made in Denmark

JST fremstiller selv alle delene til skovlene og redskaberne på fabrikken i Lem St. Derfor har Maskinfabrikken JST fuld kontrol over kvaliteten og produktionsprocessen. Og derfor kan virksomheden lave nogle af de bedste skovle og redskaber på markedet, så kunderne kan koncentrere sig om arbejdet, uden at bekymre sig om svejsninger og reparationer.

Maskinfabrikken udvikler og forbedrer hele tiden produkterne og udvalget. Det skal til hver en tid passe til de udfordringer, kunderne står med i hverdagen. 


22 år med fuld fart på

Maskinfabrikken JST har for nyligt udvidet fabrikken med betragtelige 3.500 m2, så redskaberne nu fremstilles på en fuldt udstyret, moderne fabrik på 7.000 m2.

Det hele startede i 2002, hvor Niels Jørgensen grundlagde Maskinfabrikken JST A/S. De første 3-4 år lå fokus på maskiner til industrien, industrimontage og almindeligt smedearbejde. I 2005 startede Niels en lille produktion op af redskaber til minilæssere og minigravere. Produktionen blev en succes, og den blev ret hurtigt udvidet med redskaber til større maskintyper.

Det blev fundamentet til den moderne fabrik, som Maskinfabrikken JST er i dag. Der er fuld fart på, og det er lysten til at udvikle sig og være de bedste på markedet, der driver værket. 

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame