Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Profil

THALER Minilæsser Danmark

Hos Thaler minilæsser i Danmark har vi et bredt udvalg af minilæssere og teleskoplæssere. De er alle gennemtænkte og veludførte maskiner, der både holder i mange år og har fokus på komfort og brugervenlighed. Alle maskiner er udviklet med fokus på styrke, balance og manøvredygtighed


Hos Thaler minilæsser sælger vi hele løsninger. Derfor er der også et bredt udvalg af redskaber og udstyr, og vi står altid klar til at hjælpe med at sammensætte den helt rigtige løsning til din arbejdsopgave.  

Vi er med dig hele vejen
Vi arbejder altid målrettet for at finde den helt rigtige løsning - og vi mener det, når vi siger, at vi er med dig hele vejen. Før købet vejleder vi grundigt i forhold til både maskiner, redskaber og udstyr. 

Når du har fundet den helt rigtige minilæsser med det helt rigtige udstyr, så sørger vi naturligvis også for, at du kommer godt i gang med at bruge det - og sidst, men ikke mindst. Skulle der opstå udfordringer undervejs, så er vi også klar til at løse dem hurtigst muligt, så du kan komme tilbage til arbejdet.

Men vi gør det ikke alene. Vi har nemlig et landsdækkende forhandlernetværk, der altid er med på sidelinjen og klar til at hjælpe. De er også gerne behjælpelige med at arrangere en demo af en maskinerne, så du kan prøve kræfter med maskinerne, inden du beslutter dig.  

Du kan selvfølgelig også udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside - og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame