Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Få pladser tilbage på IKT-leder uddannelsen i København!

8. apr. | Indrykket af RIB Software

Hvis du ønsker at skrive IKT-leder på dit CV, så er det sidste chance for at tilmelde dig til uddannelsen den 15.-17. april i København.

Del artiklen:

BLC afholder årets første IKT-leder uddannelse den 15.-17. april i København, og der er et begrænset antal pladser tilbage. Ved at deltage fysisk på uddannelsen, giver dette dig muligheden for at netværke med andre i samme branche og nyde tre dage væk fra kontoret. 


Her er 6 gode grunde til at blive uddannet IKT-leder: 

1. En IKT-leder uddannelse styrker ikke kun dit eget CV - en IKT-leder uddannelse styrker også virksomhedens CV.

2. Rollen som IKT-leder påvirker direkte byggeriets bundlinje, hvorfor der er store krav til IKT-lederens kompetencer. Med denne uddannelse bliver du klædt på til at opfylde kravene og skabe bedre byggeri for din organisation og for andre parter, der bidrager til projektet.

3. En IKT-leder skaber et fælles grundlag for det digitale samarbejde. Dette gør, at man kan have endnu større fokus på løsningen af opgaven, fremfor tekniske udfordringer eller uklare leverancer. Dette er en fordel for din leder, da det kan resultere i flere gentagne samarbejder.

4. Selvom byggebranchen er én af de største brancher, er det bemærkelsesværdigt, at den fortsat er den mindst digitaliserede branche i forhold til andre sammenlignelige brancher. Den manglende digitale parathed udgør stadig en barriere for, at de digitale muligheder kan udnyttes fuldt ud, og at produktiviteten kan løftes. Det har derfor aldrig været vigtigere for virksomheder i byggebranchen at forstå, hvad IKT er, og hvordan de bedst udnytter IKT. En IKT-leder på arbejdspladsen kan være med til at løfte den digitale parathed i virksomheden, og derfor er det en lille, nødvendig investering, som på den lange sigt giver meget mere igen.

5. Du får en række konkrete værktøjer specielt sammensat til IKT-lederen, som du kan anvende og dele i din organisation - og et certifikat der beviser dine kompetencer.

6. Uanset om du er bygherre, rådgiver, ingeniør, arkitekt eller entreprenør er IKT-leder uddannelsen relevant og giver stor værdi for både dig og din virksomhed. Som IKT-leder er du efterspurgt i byggebranchen – for efter en endt IKT-leder uddannelse ved du nemlig hvordan bekendtgørelserne skal omsættes i det daglige arbejde med IKT-krav, IKT-ydelser, IKT-roller og IKT-leverancer. Både du og din virksomhed får derfor en øget konkurrenceevne ift. de virksomheder, der ikke har de samme stærke kompetencer på det niveau, som du og din virksomhed har.


TILMELD DIG HER 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame