Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Profil

Viggo Bendz

Viggo Bendz A/S blev grundlagt i 1946 og leverer i dag udstyr til både den maskinelle og den grønne sektor. 60 år efter grundlæggelsen overtog Poul Erik Jakobsen virksomheden, og med den nye ejer kom også nye produkter på hylderne blandt andet indenfor miljø- og affaldssektoren. Men de veletablerede standarder for kvalitet og service forblev uændrede. Virksomheden flyttede i foråret 2009 til nyt firmadomicil i Høng.

KVALITET, FLEKSIBILITET, SERVICE OG MANGEÅRIGE ERFARING

Virksomheden er etableret på fire solide og stabile ben: Vores produkter er de bedste på markedet. Så enkelt er det. Hos Viggo Bendz A/S er vi stolte af udelukkende at forhandle nogle af de allerbedste og mest anerkendte mærker på markedet indenfor samtlige produktområder.

KVALITET

Hos Viggo Bendz A/S er vi klar til at gå lidt længere for at servicere vores kunder. Udover vores store sortiment af kvalitetsprodukter er vi altid parat til at undersøge muligheden for at opfylde dine specielle behov. Vi sætter kunden i fokus. Vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe, hvis du har tekniske problemer. Også selvom det er lørdag.

SERVICE

Hos Viggo Bendz A/S slutter servicearbejdet ikke, når produktet er solgt. Vi tilbyder serviceeftersyn, udskiftning af sliddele med mere, dels på eget serviceværksted, dels hos faste samarbejdspartnere i hele Danmark.

MANGEÅRIGE ERFARING

Flere af virksomhedens medarbejdere har årelange erfaringer i branchen. Helt op til tredive år indenfor dette område giver os en viden om, hvor man finder de rigtige produkter til den rigtige pris. Vi kender de snørklede veje til at opfylde kundernes behov.

VIGGO BENDZ – MED FÅ ORD DER FORPLIGTER

Viggo Bendz A/S leverer professionelle løsninger og udstyr inden for miljøbevidst knusning, neddeling og sortering. Vi er leverandør af slidmaterialer til entreprenørbranchen, mineralindustrien og andre industrier, hvor kraftigt slid opstår. Vores store produktsortiment består af mærker fra førende internationale producenter, der forener kvalitet med markedets nyeste teknologi. Vi leverer altid de bedste løsninger og den bedste kvalitet til markedets bedste priser.

Viggo Bendz leverer komplette affaldssorteringssystemer til blandt andet jern og metaller samt plastiksortering.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame