Lyt til artiklen:

Iveco tager håndværkernes mobile arbejdsstation med på kloakmessen

00:00
Hastighed: ???x
02:25

Abonnementsartikel

Kloakmessen i Fredericia har torsdag slået dørene op, og her kan de besøgende blandt andet opleve Ivecos bud på en kørende arbejdsstation, nemlig varebilen Iveco Daily i både diesel- og elektrisk drevet version.

Det kan måske komme som en overraskelse, at en transportvirksomhed deltager i en kloakmesse, men for Iveco er det helt naturligt. Deres signaturvarebil er nemlig et oplagt arbejdsredskab til entreprenørbranchen.

- Vi glæder os til at præsentere vores Daily for håndværkerne - ikke bare som en almindelig varebil, men som det arbejdsredskab, den er skabt til at være, fortæller Jeppe Heidemann, salgschef for Daily i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De samme kvaliteter gør sig gældende for Ivecos elektriske varebil, eDaily. Ligesom den dieseldrevne version er varebilen designet til at kunne manøvrere problemfrit på de danske villaveje, samtidig med at dens store trækkapacitet gør det muligt at hægte 3,5 tons nødvendigt udstyr på krogen.

- Flere og flere entreprenørvirksomheder søger elektriske alternativer til deres flåde, og her er eDaily'en en god løsning, hvor du ikke behøver gå på kompromis med den dieseldrevne Daily's styrke og muligheder, fortæller Jeppe Heidemann.

Består testen hos anlægsvirksomhed

Og det er ikke kun på papiret, at Iveco Daily er et godt arbejdsredskab. Også i den virkelige verden har varebilen bestået testen. Morten Ingemann, ejer af anlægsgartnerfirmaet Træ & Busk har de seneste tre år ikke blot brugt sin Iveco Daily som transportmiddel, men også som firmaets mobile arbejdsstation i det daglige arbejde.

- Vores hverdag indebærer en bred vifte af opgaver, der kræver forskellige former for udstyr. Med Iveco Daily kan vi nemt transportere alt det nødvendige materiel, og det sparer os tid, at vi ikke skal hjem og omorganisere efter hver eneste opgave, forklarer Morten Ingemann.

Det er ikke kun trækkraften, som bidrager til en nemmere hverdag for Træ & Busk på de smalle villaveje. Varebilens øvrige egenskaber, såsom en lille venderadius, bidrager også til en problemfri arbejdsdag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Selv når vores trailer er fuldt lastet, har vi ingen problemer med at manøvrere gennem selv de smalleste områder. Det er utroligt nemt at udføre vendinger, og det gør vores arbejde meget lettere, afslutter Morten Ingemann.