Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

4000 Ture Årligt: Populær Hav Safari i Thyborøn

25. apr. | Indrykket af Boxit

Sommerprogrammet inkluderer spættede sæler og legende delfiner, mens rav og østers stjæler rampelyset i sæsonen hos Jyllandsakvariet.

Del artiklen:

Safarikonceptet i Thyborøn er i kraftig vækst.  Virksomheden har udvidet faciliteterne for de mange eventyrlystne besøgende.

Hos Jyllandsakvariet i Thyborøn er der travlhed på vandet, hvor de arrangerer intet mindre end 4000 ture om året. På syv år er safarikonceptet blevet udvidet med sælsafari, delfinudflugter, samt rav- og østersjagt - og i gennemsnit bliver der investeret i en ny båd årligt.

"Da vi startede, foregik sælsafari på et dige, hvilket var langt fra ideelt. Derfor investerede vi i vores første båd for at komme tættere på. I dag tæller vores koncept syv både, der tager turister, virksomheder og eventdeltagere med ud på det åbne hav for at opleve naturen," forklarer Michael Madsen, ejer af Jyllandsakvariet.

For at fuldende naturoplevelsen har Jyllandsakvariet udvidet faciliteterne på Thyborøn-havnen med en specialdesignet containerløsning. Containeren fungerer både som opbevaring for udstyr og som en tagterrasse, hvor gæsterne kan nyde fangsten fra havet og den enestående udsigt.

Det nordjyske firma Boxit har stået for design og levering af containerløsningen til Jyllandsakvariet. Containeren, der også anvendes af andre virksomheder, er et eksempel på den voksende tendens til kreativ anvendelse af containere i erhvervslivet.

"Sæler og delfiner er en sommerattraktion, mens vinteren byder på østers og rav. Vi er på vej til at skabe aktivitet året rundt på Thyborøn-havnen. Interessen er steget markant, især efter coronapandemien, hvor flere søger ud i naturen for at få unikke oplevelser," tilføjer Michael Madsen.


Andre nyheder

Værkstedscontainere til Femernbyggeriet


Mobilt vandbehandlingsanlæg


Container som slusesystem ved nordfynske plejehjem


Plejehjemsbeboere får besøg i specialdesignede containere


Boxit vil støtte foreninger og klubber med nyt tiltag


Mere BOXIT

Grøn teknik


Fritidsmarkedet


Maskinteknik


Maskinbladet


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

reklame