Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Værkstedscontainere til Femernbyggeriet

15. apr. | Indrykket af Boxit

På byggepladsen ved Rødby står der specialdesignet værkstedscontainere fra BOXIT, der er skræddersyet til at imødekomme behovene i anlægssektoren.

Del artiklen:

Disse værkstedscontainere er skabt til at opbevare tungt maskineri og materiel, der anvendes under byggeprojekter.


Installationer inkluderet


Disse specialdesignede containere er baseret på standard 20-fods modeller, men er blevet forberedt til installation af lys, elektricitet og ventilation. Dette sikrer et funktionelt arbejdsmiljø på byggepladsen.


Multifunktionelle specialcontainere


Værkstedscontainerne er ikke kun designet til opbevaring, men fungerer også som små arbejdsstationer. De er udstyret med elektriske forbindelser og ventilation, der sikrer optimal komfort under arbejdet.


Kundetilpasset farvevalg


Containerne er malet i en mørk grå farve efter kundens ønsker, hvilket giver et professionelt udseende på byggepladsen. Der findes også specialudformede containere med sidedøre, der giver nem adgang til materialer og udstyr.


Specialtilpasset indretning med reoler


Indretningen af ​​containere omfatter robuste jernreoler til opbevaring af tungt værktøj og udstyr. Disse reoler er designet til at optimere opbevaringspladsen og sikre nem adgang til værktøjer.


Indretning med arbejdsbord


Nogle containere er indrettet med eksterne arbejdsstationer, der inkluderer arbejdsborde og opbevaringsmuligheder til værktøj og materialer.


Vælg den rette størrelse og tilvalg


BOXIT tilbyder værkstedscontainere i forskellige størrelser, herunder 10, 20 og 40 fods containere, der kan tilpasses efter projektets behov. Derudover kan isolering og ekstra sikkerhedsfunktioner tilføjes for at beskytte værdifuldt udstyr og materialer på byggepladsen.


Meget mere BOXIT

Grønteknik

Fritidsmarkedet

Maskinbladet


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame