Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Dieci landet hos SDK

16. nov. 2018 | Indrykket af S.D. Kjærsgaard A/S

Dieci teleskoplæssere står nu klar hos S.D. Kjærsgaard

Del artiklen:

S.D. Kjærsgaard er blevet eksklusiv importør og forhandler af Dieci teleskoplæssere og knækstyrede teleskoplæssemaskiner og nu er de første maskiner landet fra fabrikken i Italien. 

Dieci har i Danmark savnet en større importør, der kan dække hele forretningsområdet med salg, service og reservedele. Og sidstnævnte lover reservedelschef, Steffen Jensen fra SDK, at der er styr på. "Vi vil sikre en høj leveringssikkerhed af reservedele, og har i vores prisanalyse fået bekræftet, at Dieci reservedele er konkurrencedygtige."

Service har altid og vil altid være omdrejningspunktet i S.D. Kjærsgaard, så involveringen af serviceorganisationen og opbakning er vigtigt. Derfor har serviceleder Marinus Soelberg fra SDK netop været på fabrikken sammen med reservedelschef Steffen Jensen. 

”Vi har set et stærkt ledelses setup med evner og vilje til at yde en god service, og vi kan se, at delene kommer frem med ekspresfart” lyder det fra eftermarkedsteamet og fortsætter ”Udover egne service teknikere og vores afdelinger i Jylland og på Sjælland, vil vi etablere et nært samarbejde med erfarne servicepartnere i Jylland midt og syd samt på Sjælland – dermed sikrer vi det stærkeste service setup med ét nummer til det hele”. 

”Det er en fantastisk mulighed at få så stærk en maskine og så stærkt et brand. Det her er ikke en lille producent, men en markedsleder på flere markeder. De kunder vi herhjemme har prøvet produktprogrammet af på, har været begejstrede” lyder det fra en tilfreds salgsdirektør Carsten Hougaard. 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame