Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Profil

WIRTGEN GROUP

Tæt på vores kunder

WIRTGEN GROUP er en internationalt opererende gruppe af virksomheder inden for byggeudstyrindustrien. VI skylder de fem traditionelle produktmærker WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN og BENNINGHOVEN vores styrke. Som teknologisk førende kan vi tilbyde vores kunder mobile maskinløsninger til vejbyggeri og vejrehabilitering, anlæg til minedrift og forarbejdning af mineraler eller genanvendelsesmateriale og til produktion af asfalt.

Fem specialiserede produktionsfaciliteter i Tyskland; tre lokale produktionsfaciliteter i Brasilien, Kina og Indien; et stort antal af vores egne salgs- og servicevirksomheder; og et globalt forhandlernetværk gør os succesfulde over hele kloden. På trods af vores internationale tilpasninger mister vi aldrig vores rødder af syne. Vores virksomhedskultur er baseret på vores historie med at levere værdi - til vores kunders succes på byggepladser rundt om i verden. Det er det, der motiverer vores medarbejder til at arbejde sammen om at udvikle innovative processer og fremstille produkter af høj kvalitet.

WIRTGEN GROUP's produktportefølje - nye maskiner og anlæg

Vælg den rigtige nye maskine eller fabrik til din arbejdsplads fra vores brede udvalg af produkter. Med vores forskellige mærker dækker vi - WIRTGEN GROUP - hele vejbygningsprocessen: forarbejdning, blanding, belægning komprimering og rehabilitering

WIRTGEN - VÖGELE - HAMM - KLEEMANN - BENNINGHOVEN - JOHN DEERE

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame